Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Saelia

Sutki

Polecane posty

Mam pewien problem, dlatego czytałam trochę w internecie, mimo to nie mogę znaleźć odpowiedzi na zastanawiającą mnie sytuację.. Znalazłam dużo informacji o sutkach wklęsłych, bolących, małych, dużych, czy przeróżnych innych sprawach.. A mój problem pozostał nierozwiązany. Przejdźmy do rzeczy. Moje sutki mają kolor bardzo zbliżony do koloru skóry piersi, praktycznie ich nie widać. Wszystko wydaje się okej, odstają, czuć, gdzie są dokładnie, mimo wszystko prawie ich nie widać. To dość dziwna sytuacja, niby żaden poważny problem, jednak irytuje mnie ten fakt. Wiem, że kolor sutków jest zależny od wielu czynników, ale JAKIŚ odróżniający je w miarę wyraźnie MUSZĄ mieć, prawda? :(

ja czytałam że niektorzy maja dwa sutki na jednej piersi Ci to mają co przezywać. Sutki raczej będzie widział tylko Twoj chłopak a jeżeli będzie Cie kochał to nie bedzie mu to robiło zadnej różnicy. Nie masz się czym przejmować naprawdę

Gość allicemn
Nie muszą, to jest całkowicie normalne: http://www.007b.com/nipple_gallery.php#color "However, areola color also varies quite a bit between individuals. Some pale-skinned individuals can have totally pale areolas where it does not appear darker than the other skin."

Gość ffffff
JA jestem facetem i zaręczam Ci, że to ładne... :-)