Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jhmj

Czy niska dziewczyna moze nosic wysokie szpilki?

Polecane posty

Gość jhmj

Taka 155cm a szpilki 12cm? Nie bedzie to wygladac komicznie?

Gość IMO13723
A jakiej sylwetki jest ta niska dziewczyna?

Gość jhmj
IMO szczupla i proporcjonalna, 45kilo wagi przy 155cm

Może, ja mam 157 cm wzrostu i noszę takie szpilki. Jak jesteś szczupła i masz zgrabne nogi to zdecydowanie tak.

Gość ja mam 158 cm
i noszę 13 cm:) kocham szpilki:)

A jeśli ktoś napisze Ci na tym forum, że będzie to wyglądać śmiesznie, to co? Nie założysz ich? Mniemam, że masz w domu lustro. Przecież widzisz, jak w nich wyglądasz :). Jeśli uważasz, że wyglądasz w nich dobrze, to je noś :).

Gość jhmj
alexis89 Bo ja jutro pierwszy raz w zyciu zlaoze takie szpilki, bo dostalam na prezent i mam do Ciebie jeszcze takie pytanko: Jak Ci sie chodzi? Nic Cie nie boli? (plecy, stopy)

Gość IMO13723
Jeszcze jedno ważne pytanie - a właściwie dwa. Czy ta niska dziewczyna jest ładna i jak duże ma piersi? Zbieram dane, aby rzetelnie doradzić. :P

Kochana kwestia przyzwyczajenia i nauczenia się chodzić w takich butach. Mogę zasuwać cały dzień w bitach na szpilce, w 8cm szpilce biegam :) to kwestia tylko i wyłącznie przyzwyczajenia.

Gość IMO13723
Alexis pytam się autorki, Ty jestes dla mnie niestety zbyt stara. . . . . Zartuję. Też możesz mi odpowiedzieć. Ba! Nawet możesz wspomóc się zdjęciami! :P

Gość jhmj
alexis89 Duzo osob mnie straszy, ze sie co chwile bede wywracac i bede chodzila dziwacznie, ale jak widze kwestia przyzwyczajenia i treningow takze mysle,ze bedzie dobrze jak przed wyjsciem na miasto kilka dni w domu polaze w nich :) IMO a co ma uroda i rozmiar piersi do mojego pytania? :)

Warto nowe buty "rozchodzić" jeśli są pełne żeby nie obtarły pięt. Jak straszą, to może same nie potrafią w nich chodzić i dlatego boli je kręgosłup.

Gość IMO13723
Autorko! Rozmiar piersi jest ważny przy zachowaniu równowagi. Twarz jest ważna przy zachowaniu ogólnej kompozycji.

A propo IMO, nie mi swoją urodę oceniać, bo ja znajdę tysiąc mankamentów. Ludzi nie straszę, więc nie jest źle. A reszta proporcjonalna do wzrostu i figury.

Gość IMO13723
Alexis - masz rację, dlatego najlepiej, aby ktoś inny oceniał*. *Zdjęcia przyjmuję w formacie jpg. (damska nagość nie jest mi strzaszna) :classic_cool:

Domyślam się, że niejedne kobiece wdzięki oglądałeś, ale ja nieznajomym swoich zdjęć nie wysyłam, zwłaszcza tych, na których jestem naga lub w bieliźnie...

Gość IMO13723
IMO jestem - czyli kwestia znajomości rozwiązana. :P Zdjęcia potrzebne są mi w celach opiniotwórczych, a wiadomo że ubrania potrafią wypaczyć wygląd ciała...

Gość jhmj
alexis 89 Masz racje, czasem w odpowiednich ubranaich sylwetka mzoe wydawac sie zupelnie inna IMO rozmiar piersi B, a co do urody to mowia,ze ladna, a fryzura, dlugie proste wlosy blond za lopatki

Gość jhmj
IMO czyli myslisz,ze im wieksze piersi tym gorzej wygladaja przy niskiej dziewczynie w tak wysokich spzilkach? :)

Gość jhmj
alexis89 I bardzo dobrze bo co by sie dzialo z naszymi kregoslupami jesli mialybysmy D i wiecej :) male, garbate baby :p

Gość IMO13723
Dobra, skołowałyście mnie. Jestem tylko facetem, a faceci to wzrokowcy...;)

Niezła wymówka na "wyłudzenie" zdjęć... Faceci to wzrokowcy, ja jestem kobietą a też jestem wzrokowcem IMO :P a dlaczego Cię skołowałyśmy?

Gość IMO13723
Bo zdjęć nie ma. :D

Moim zdaniem nie. Ja właśnie jestem niska, i wyglądam po prostu glupio w czymś takim. w sumie to od kolana do kostki moja noga ma chyba na oko z 30 cm, to jakbym założyła szpilki 12 cm, bylyby jak pół mojej łydki....

Gość IMO13723
Mogą być nawet ubrane, a niech stracę. :P