Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AliennWoman

Mam dosc celibatu!! Chce byc zniewolona...

Polecane posty

Gość AliennWoman

przez mlodszego mezczyzne. Bylam prostytutka,zerwalam z tym, brzydzilam sie siebie. Od 3 lat jestem bez sexu. Boje sie to zrobic z byle kim. W razie czego zeby mnie nie kopnal w dupe. Chce mocnego silnego bata. Marzy mi sie porzadne rzniecie,nawet gwalt. Juz myslalam o powrocie do zawodu byleby sie zaspokoic. Nie wytrzymam dluzej. Najchetniej wypielabym sie na ulicy zeby kazdy mnie posuwal na zmiane. To tylko ciche marzenia. Potrzebuje tak silnych doznan ze ostatnio sie okaleczam. Pragne sie wtulic w meskie ramiona i nie schodzic z penisa. Dluzej nie wytrzymam,ale z drugiej strony boje sie. Chcialabym miec kogos kto by mnie kochal do szalenstwa, mial jakies chore dziwactwa,fantazje,z kim spelnilabym kazda zachcianke

Gość AliennWoman
Tu nie podam. Daj swoj

Gość AliennWoman
A zreszta pisz TUTAJ

Gość AliennWoman
Lubie wpychac do cip.ki jadra albo przejezdzac penisem wzdluz. Nie chce meza. Chce partnera. Nie musi byc piekny,wazne zeby mial odjechane pomysly typu ponczochy,szpilki mmm

Gość i marzysz o ostrum rżnięciu to
a czemu boisz się kopnięcia w dupę,przecież chodzi tylko o seks

opowiedz coś podniecającego o pracy w burdelu

Gość byla prostytutka boi sie
to zrobic z byle kim? :D twoj przyszly facet to szczesciarz normalnie :D

Gość AliennWoman
W razie wpadki zeby nie zostawil mnie z problemem sama,o to mi chodzi. Nie pracowalam w burdelu tylko na ulicy. Mialam kilku stalych,fajnych klientow. Robilam to niby dla kasy,ale nigdy nie patrzalam na zegarek. Lubilam jak mnie tam dotykali. Trafialo sie kilku psycholi,ale wiekszosc traktowalo mnie przyjaznie. Byl jeden klient o ktorym myslalam w inny sposob. Byl dla mnie bardzo delikatny,namietnie uprawialismy sex,gdy stykal sie ze mna klata czulam dreszcz, marzylam zeby chcial cos wiecej niz tylko zebym byla jego prostytutka,no ale raczej niemozliwe. Inny pan ciagle mnie meczyl zebym sie przy nim wysikala bo to go podnieca,ale wstydzilam sie.

Gość znaczy jak sie szmacilas
to nie balas sie ze zostaniesz z problemem sama? :D spierdalaj spac koniobijco :D

no gdzie to robiliście,nawet się nie umyliście przed tym,to już wyjątkowy hardcore,niezbyt apetyczny

ulicznice to chyba najmniej pociągające prostytutki

Gość AliennWoman
Nie ujadajcie tak. 90% moich klientow to zonaci wiec patrzcie swoich chloptasi. Spotykalam sie rowniez z 2ma medialnymi osobami,ale szczegolow nie zdradze. Sex mialam z 2ma stalymi i pewnymi klientami,z reszta francuz. Psychicznie nie wytrzymalam i rzucilam to w cholere. Obiecalam ze juz nigdy do tego nie wroce,ale to silniejsze. Jak jade z kims w aucie mam przed oczami obraz jak jezdzilam z klientami i od razu mam mokro,przyspieszony oddech. Juz dlugo jestem sama