Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sanda90

Tabletki antykoncepcyjne Pomóżcie

Polecane posty

Witam mam do was malutką prośbę pewnie pomyślicie że to głupie ale na temat tabletek jestem kompletnie zielona.Z mężem od 2 lat kochaliśmy się bez żadnych zabezpieczeń oczywiście "Z" kiedy było duże prawdopodobieństwo zajścia w ciąże. Kiedy postanowiliśmy powiększyć naszą rodzinkę wszystko mi się rozregulowało. Od 6 tygodni jestem szczęśliwą mamusią i jak na razie nie planuje kolejnej ciąży dlatego mój GIN przepisał mi tabletki "Azalia" dla kobiet karmiących piersią. Nie chcemy rezygnować z przyjemności kochania się bez zabezpieczenia więc czy na 100% tabletki dają pewność że nic nieplanowanego się nie przydarzy ?? czy lepiej stosować stosunek przerywany ?? Jak na razie odchodzę od zmysłów POMÓŻCIE MI

Myślę że tabletki dają większą pewność niż stosunek przerywany :)

Również czytałam że kobietki czują się po nich fatalnie mam nadzieję że mnie to ominie bo jeszcze troszeczkę zamierzam karmić naszego brzdąca dzieki za odpowiedzi jak coś będzie to zrzucę winę na was :D nie no żartuję

a jezeli wlasnie takie cos wystapi przyjmuje tabletke kolejnego dnia o tej samej godzine i po jakim czasie znowu zaczyna dzialac poprawnie?

a i jeszcze jedno na opakowaniu pisze zeby zazyc tabletke po pierwszym okresie czekac na niego czy odrazu zaczac brac ??

Gość matka x 2
tabletki zaczynasz brac kiedy zechcesz nie czekajac na okres! chyba, ze chcesz... najwazniejsze bys dokladnie o tej samej porze brala. a! ja wykupilam 1 opakowanie ale tyle zlego naczytalam sie o mozliwych skutkach ubocznych u dziecka (jakos tylko o dziewczynkach pisano) ze nie wzielam zadnej..