Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Warto schować dumę do kieszeni

Czy będac prawiczkiem warto zabiegać o bardzo doświadczoną dziewczynę?

Polecane posty

Czy prawiczek może być interesujący dla dziewczyny, która miała sporo partnerów? Czy jak pozna ją bliżej to będzie w niej widział księżniczkę?

Gość nie nie warto zabiegać
ale nie dlatego, że możesz jej nie uszanować, tylko dlatego, że ona nie będzie miała z ciebie żadnego pożytku

Gość a jesteś prawiczkiem
czy tą doświadczoną.

Gość nie nie warto zabiegać
oczywiście że to prawiczek, widać już po tym "chowaniu dumy do kieszeni" - myśli że jest nie wiadomo jaki super i musi się zniżać do poziomu dziewczyny, która już z kimś spała :D

Gość PRAWICZKI TO NAJGORSZE GÓWNO
ZAPAMIĘTAJCIE, JESTEŚCIE KALEKAMI! WON OD KOBIET, ZANIM ZNISZCZYCIE IM ŻYCIE SWOJĄ UŁOMNOŚCIĄ!

A dlaczego ma nie mieć pożytku? Tylko doświadczenie w łóżku się liczy w życiu?

Gość nie ale skoro do tej pory
nie współżyłeś, to znaczy, że z twoim libido jest coś nie tak i nie będziesz w stanie zaspokoić partnerki

A może byłem długo brzydkim kaczątkiem i musiałem się wyrobić? Może wcześniej o ładnej dziewczynie mogłem sobie co najwyżej pomarzyć?

Ja jestem prawiczkiem,a z libido jest wszystko bardziej niż ok.o co chodzi w tej teorii o niezaspokojeniu

można być prawiczkiem,mieć bardziej niż spory sprzęt i strzelać bardzo częstymi salwami,i z gęby też nie straszyć

Gość a po co ty się w ogóle
No to skoro wiesz, że wczesniej byłeś zbyt paskudny, by któraś na ciebie spojrzała, i dlatego nie miałeś kobiety, to dlaczego z taką pogardą piszesz o dziewczynie doświadczonej? szukasz też takiej jak ty wczesniej, brzyduli, której nikt nie chciał, czy co?

Zawsze dziewczyna mogła być bardziej wstrzemięźliwa

Gość a niby dlaczego miała sobie
odmawiać przyjemności z dobrze wyglądającymi mężczyznami? ty nie mogłeś, to i innym zazdrościsz? zresztą co za problem, chcesz dziewicy, to czemu chcesz zabiegać o doświadczoną i wypytujesz na forum, czy warto?

Niekoniecznie dziewicy, ale to drażniące jak dziewczyna uprawiała seks bez związku

Gość hahaha to chyba prowo
ciebie denerwuje kobieta o swobodnym podejściu do własnej seksualności, a większość kobiet nie spojrzy na prawiczka, bo są śmieszni :) taki lajf :D zresztą to zabawne, że śmiesz jeszcze mieć wymagania i narzucać kobietom, co im wolno, a czego nie, by zasłużyć na ciebie, brzydala bez doświadczenia :D

Nie jestem już brzydalem. Po prostu nie wiem czy takie doświadczenie nie może być zbyt dużą barierą w relacjach ze mną. A jestem w stanie kobiecie zapewnić bardziej wartościowe rzeczy niż doświadczenie seksualne

Moim zdaniem facetowi ciężko się czuć pewnie siebie przy kobiecie dużo bardziej doświadczonej. Poza tym facet ma męska dumę, a tego kwiatu i pół światu. Mi ciężko widzieć księżniczkę, w kobiecie która miała wielu partnerów. Czułbym się dla niej kolejnym i jednym z wielu i bałbym się że dla niej wszystko już jest rutyną i to byłby związek bez uniesień

ale czemu go obrażamy??? Wcale nie jest gorszy?? Każdy ma swoje racje w życiu , swoje własne problemy , inaczej może postrzegać świat i podejmowac inne decyzje. Na pewno nie napisał tu żebyśmy dochodzili tutaj czemu jeszcze tego nie robił , oczekuje od nas rad i opinii na zupełnie inne pytanie !!

Z libido wszystko dobrze. Po prostu szczęścia do kobiet nie miałem

Gość no zatem czego oczekujesz
pisząc tu na forum? zależy ci na jakiejś doświadczonej i chcesz, żeby ci ktoś napisał, że wam się uda? czy oczekujesz tylko potwierdzenia, że nie warto jako prawiczek zadawać się nie-dziewicą?

SylwiaD - ale to jest istotne, czemu tego jeszcze nie robił, to raz... bo gdyby okazało się, że jest aseksualny, to może kobiecie zniszczyć życie, nie zdając sobie z tego sprawy poza tym nikt nie obraża, to autor traktuje nie-dziewice jako osoby gorszej kategorii

Nikogo nie traktuję gorzej. Bo mam koleżanki, które dziewicami nie są a bardzo je cenię i szanuję

ale z jakiegoś powodu piszesz, że nie potrafiłbyś widzieć w takiej dziewczynie księżniczki... więc widocznie uważasz tę bardzo doświadczoną za mniej wartościowego człowieka... albo po prostu masz niską samoocenę i boisz się wypaść blado na tle poprzedników

Uważam, że mógłbym do takiej nie pasować, że za wiele by nas dzieliło

no cóż, nie przekonasz się, dopóki nie spróbujesz :) powiem ci tylko, że najszczęśliwsze małżeństwo, jakie znam, to prawiczek, który zachował cnotę aż do ślubu z powodów religijnych, i dziewczyna, przy której niejedna prostytutka to niewinna lilijka

To rzadkie przypadki. Poza tym doświadczone chyba też o prawiczkach nie marzą

Poza tym dziewczyna, która miała wielu partnerów mogła prowadzić bardzo imprezowy tryb życia

wcale nie takie rzadkie, ludzie dobierają się w pary z różnych pobudek i cnota jest najmniej ważnym własnie sam sobie odpowiedziałeś, ty jako prawiczek nie skaczesz z radości na myśl o związku z doświadczoną kobietą... tak samo doświadczona kobieta nie będzie zachwycona faktem, że musi cię wszystkiego uczyć... więc albo i ty, i ona będziecie w stanie się poświęcić, albo od razu sobie darujcie i poszukajcie sobie podobnych, w czym problem?

tego o imprezowym stylu życia nawet nie skomentuję, bo jest to tak głupi i pusty slogan, że nie wierzę, iż piszesz to na poważnie :D