Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szczęsciewnieszczęsciu87

PLAMIENIA !!!

Polecane posty

Witam wszystkich bardzo serdecznie! Nie będę mogła od razu odpisać bo własnie jadę na uczelnię. Spóźniał mi się okres zrobiłam test i wyszedł pozytywny. Zrobiłam go w tą środę. Powiem szczerze nie byłam rozanielona ale mówi się trudno jesteśmy dorosłymi ludźmi to musimy się liczyć z tym że tak to się mogło skończyć. Mniejsza z tym. Dziś o 3 w nocy zachciało mi się siusiu. Biegnę i patrzę że na majtkach mam plamę taką bardzo małą brązowego śluzu. Czy to normalne? Czy mojemu dziecku nic nie będzie? Do ginekologa chciałam iść w poniedziałek bo nie czułam się źle... Dziewczyny czy to nie przypadkiem plamienie implantacyjne ? nie ma na razie tego dużo tak jak mówiłam ale boję się iść do toalety bo jak zacznę krwawić.... chyba się załamię...

aaa i zapomniałam dodać że pobolewa mnie brzuch tak jak na zbliżającą się miesiączkę. Kłuje i przestaje...

Gość gratuluje
po pierwsze ciąży a takie plamienia jak opisujesz zdarzają się bardzo często i jak to jest w takich ilościach jaki piszesz to raczej nic groźnego to wynik prawdopodobnie zagnieżdżenia a te bóle w podbrzuszu to też normalne macica się rozciąga wszystko się zmienia w organizmie i stąd te bóle tak jak na @, jak ból jest dokuczliwy to spokojnie możesz zażywać no-spe jest rozkurczowa i dziecku nie zaszkodzi no i pomyś też o witaminach dla kobiet w ciąży jedna tabletka dziennie a i jak do gina pójdziesz to jeszcze jest za wcześnie i tak nic nie zobaczy na usg a jak długo spóźnił ci się okres?

Gość leć do gina
u mnie zaczęło się podobnie - najpierw tylko trochę beżowego śluzu, potem coraz ciemniejszy i więcej, w końcu pojawiła się krew. Straciłam ciążę. Tak bardzo chciałam tego dziecka:-( Idź do lekarza, lepiej trzymać rękę na pulsie. Powodzenia życzę!!!

Gość .offerma,
jebana kurwa

miesiączkę miałam dostać 3 kwietnia. Dziękuję bardzo za gratulacje :) w sumie nie wiedziałam że aż tak się ucieszę :-) Do ginekologa pójdę ale dopiero w poniedziałek. Jestem zmęczona po zajęciach ale nic złego się nie dzieje. A śluzu jest na prawdę bardzo bardzo malutko.

Ale jeżeli mówisz że nie ma się co spieszyć z ginem to teraz nie wiem czy iść czy nie.Jak tylko zobaczyłam test kupiłam kwas foliowy. Wcinam jedną tabletkę dziennie.

do gina mozesz isc,wrazie co przepisze Ci leki,i dowiesz sie wszystkiego,i umowisz na kolejna wizyte..Powodzenia i trzymam kciuki by wszystko bylo ok,

Dziękuję jeszcze raz serdecznie wszystkim za dobre rady ;) Pozdrówka :)

Gość rodzę w czerwcu 2011r.
spokojnie możesz iść już do lekarza, a jak plamisz, to tym bardziej. Serduszka jeszcze raczej nie zobaczysz, ale zarodek powinien być już wyraźnie widoczny, skoro jesteś tydzień po terminie okresu. Plamienie na pewno nie jest implantacyjne-byłoby dużo wcześniej, a skoro test wyszedł pozytywny, to znaczy, że implantacja już była. Nospy nie bierz, kobiety nadużywają jej w ciąży-chyba, że lekarz zaleci. Dobrze, że kupiłaś kwas foliowy. No i gratuluję :)

A ja dzisiaj plamiłam na brązowo później trochę krwi poleciało teraz znów na brązowo, wczoraj test robiłam i 2 kreski. Biorę duphaston 3 już dzisiaj wzięłam... Czy jakby nie pomagało to bym krwawiła???? Brzuch mnie przestał boleć.... Kto miał tak jak ja????? I czy jest szansa na ciążę????