Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

Witam wszystkie mamy Mam na imie Karolina,jestem mezatka po raz drugi,zreszta teraz bardzo szczesliwa.mam dwoje dzieci z pierwszego nieudanego zwiazku,syna 23lata i corke 19. planujemy dziecko 0d 15 miesiecy,bez efaktu.moj maz ma zdiagnozowana slaba ruchliwosc plemnikow i 2% morfologie. ze mna niby wszystko ok,a ciazy nie bylo i nie ma.... chcielibysmy dziecko,gdyz oboje w tym zwiazku zaznalismy milosci i spelnienia,teraz wiemy co to milosc,a oboje przeszlismy wczesniej przez przykre zwiazki.dziecko byloby cudem tak jak to iz spotkalismy sie w koncu po 39 latach,twierdzimy ze warto bylo na siebie czekac...opadaja nam tylko rece kiedy @ sie pojawia.... chcialam sie z tym podzielic z Wami Wy pewnie nie mialyscie takich klopotwo skoro zostalyscie mamusiami w naszym wieku? gratuluje i pozdrawiam wszystkie dziewczyny :))

Gość blabla bla jrbkd
Skoro rodziłaś już, to Twój wiek nie jest przeciwwskazaniem do ciąży :) aczkolwiek ciężej będzie Ci zajść.. :) mam nadzieję, że się uda, pozdrawiam :)

dziekuje ze sie odezwalas i za slowa wsparcia,tez mam taka nadzieje wiadomo ze nadzieja umiera ostatnia,ale zaczynam dochodzic do wniosku ze tu nie o wiek chodzi,moze do siebie nie pasujemy pod tym wzgledem,poprostu?? ja dostalam teraz od androloga Clostibegyl,po 1x1 od 6-6 dnia cyklu,wzielam wg zalecen,dzis mam 13 dzien,mierz etez temp.ktora jest smiesznie niska 36.3.ra tylko w 8 dniu byla 36.6.mierze rano o 5.30 lerzac w lozku,pozniej wstaje do pracy.... tak wiec z tego co czytalam na forach o temp.w czasie owulacji to ja chyba owulacji wogole nie mam z tego wniosek :((((

Gość różowa kreska
Głupoty gadasz. Jednym udaje sie od razu, innym po latach. My czekaliśmy 7 lat - gdy staraliśmy się nic z tego nie wychodziło.

dziekuje za slowa otuchy ale ja w lipcu skoncze 41 a moj maz skonczyl juz wiec 7 lat czekania nie wchodzi u nas w gre,dalismy sobie jeszcze kilka miesiecy czasu mysle ze od 3 do 5 ciu...

Gość ewaaaaaaaaaaaaaaaa
autorko to bardzo mało czasu sobie daliście ja mam znajomą co urodziła mając 47 lat i powiem ci że super wygląda i są bardzo szczęśliwi a dziecko to ich największe szczęście mimo iż płakała po kontach na początku ciąży bo to mieli wpadkę a wy sami chcecie to już wogóle super

ja mam 33 lata i teraz wyszła mi druga kreska :) po pierwszym opakowaniu duphastonu!!!!!!!! :)))))))) Teraz nie wiem czym brać...dalej