Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Marry Janne

Polskie spoleczenstwo ma w dupie to, co sie stalo w Smolensku

Polecane posty

Zginely nic nie warte osoby, moze z wyjatkiem obslugi samolotu. Reszta to sami dranie, ktorym nie chcialo sie pojechac pociagiem i za nasze pieniadze wozili swoje tluste dupy samolotem. I spotkala ich za to kara

Gość klyn
nie pierdol bo ci odgryze lechtaczke

Gość rendda
Ja tego nie mam w dupie. Zal mi ich, bo kazdego szkoda, ale wielkiego halo z tego nie robie. Na swiecie ginie tysiace ludzi kazdego dnia.

Gość zgadzam się z tobą, redda
tak po ludzku żal, jak każde go innego, którego spotkało nieszczęście. Jednak jako polityków miałam ich wszystkich za nic.

Gość klyn
ktorej zgryzc lechtaczke?

Gość ma to w dupie
bo polskie społeczeństwo to w większości idioci, dlatego w tym kraju nigdy nie będzie żyło się lepiej.

Gość może nie w dupie
ale wszyscy chyba są po prostu zniesmaczeni tym cyrkiem, wywołanym przez prezesa, a podtrzymywanym bezsensownie przez media. Dla mnie dużo ważniejsze jest to, co się wydarzyło w Katyniu i wkurza mnie i zasmuca, że przez smoleńską szopkę tamte wydarzenia i ich rocznice idą na dalszy plan :( Na szczęście za 10 lat wszystko wróci do normy i rocznica wydarzeń katyńskich będzie tym, o czym wszyscy będą pamiętać, a "wydarzenie" smoleńskie będzie co najwyżej ciekawostką. Mam oczywiście na myśli skalę ogólnonarodową, a nie rodziny ofiar, żeby mnievktoś nie zjechał zaraz.

Gość ciekawostką???
ty kurrewko jeebbana:o

Gość uuuuuuuuuuuuuuuuuuu
od tamtego czasu zdarzyło się miliony innych tragedii, choćby w Japonii 25 tysięcy osób, więc wiecie...

Sami dranie? Takiego losu nie życzę nawet zasłużonym 'mieszkańcom' więzienia. Kto wie, ile osób zaraz po katastrofie jeszcze żyło? Mówiono kiedyś w wiadomościach że na ileś tam procent z kilka osób po rozbiciu się jeszcze nie umarło... męczyło się, nie mogąc się ruszyc z kilka minut. tragedia. Poza tym owszem, kto lubił Kaczyńskiego? Jednak nie zasłużył na śmierc. Na pewno nie na to. tak samo jak i inni, czy aby na pewno autor wątku znał DOKŁADNIE wszystkich polityków którzy wtedy zginęli...?

Katastrofy nikt nie przeżył. Wszyscy obecni na pokładzie zginęli w wyniku urazów wielonarządowych oraz głębokiego szoku porurazowego (odrętwienie, utrata świadomości, śmierć). Większość zginęła natychmiast. Pozostali zmarli w ciągu około minuty.

Z punktu widzenia osób które znajdowały się na pokładzie, wyglądało to tak: 1. Szarpnięcie w lewo i przechylenie się samolotu na lewą burtę. Na pokładzie krzyki i panika. 2. Uderzenia dziobu w ziemię i częściowa implozja kadłuba. Pasażerom uderzonym przez zapadające się ściany połamało kręgosłupy i kości. Wiele foteli z przypiętymi pasażerami zostały oderwanych od podłogi. Niektórzy roztrzaskali się o sufit, inni o przednią ścianę kabiny pasażerskiej, a jeszcze inni po prostu uderzyli w fotele przed nimi w wyniku czego (mimo odległości zaledwie około 0,5 metra) zmiażdżyło im klatki piersiowe i brzuchy. 3. Rozpad kadłuba (w trakcie szorowania samolotu po ziemi, na przestrzeni około 60 metrów). Samolot (zarówno poszczególne części, jak i płyty poszycia) oraz wszystko co było w środku rozleciało się na boki i rozsypało, wytracając ostatecznie pęd w wyniku tarcia o ziemię i zderzeń z drzewami/krzakami.

Cała katastrofa trwała około 3 sekund*. * - Nieźle. W ciągu 3 sekund wyhamowali z 300 km/h do 0.

Uwierz mi na slowo autorze ,ze nic nie warta osoba jestes ty i wylacznie ty. Pierdolisz jak potluczona.Zginela elita intelektualna. Prezydent naszego panstwa ,wybrany w wolnych wyborach. Troche szacunku pustaku bez szkoly.

Na szczęście, mimo tej strasznej katastrofy i wywrotowej działalności Prawa i Sprawiedliwości, rząd Donalda Tuska przetrwał i nadal trwa. Obywatelu ! Głosuj na państwo nowoczesne, o dobrych relacjach z zagranicę i wysokim wzrośnie gospodarczym. Głosuj na Platformę Obywatelską. Platforma Obywatelska - Platforma Twoich Marzeń.

Gość TAKI FAJNY 24
W Śmoleńsku została rozpie***** ostania deska ratunku dla tego jeb**** narodu który nie zasługuje na to żeby mieć własny kraj.Jesteśmy narodem prymitywnych pachołków którymi bardzo łatwo manipulować i którzy na dodatek bendą się cieszyć bo są tak tenpii i nie rozumieją że tacy ludzi jak Lech Kaczyński byli ostatnim fundamentem suwerenności i niepodległości ale ch*j was to niektórzy tez przez 123 lata nie dostrzegali żadnej różnicy WYBACZ NAM POLSKO!!!!!!!!!!!

Gość ja tam wierzę w opatrzność
Bóg tak chciał, uratował kraj przed kaczyzmem i rządami tego nieudolnego kartofla, który notabene był winny katastrofy :classic_cool:

Gość ma w dupie?
to cooool :)

Gość eeeeeeeeeeee
" jestesmy narodem prymitywnych pacholkow" - rozwalilo mnie to zdanie. Powiem ci, ze nie dbam o to jakim narodem jestesmy. Nigdy nie bylam i nie bede patriotka, nigdy nie oddalabym zycia za ojczyzne. Czy naprawde kazdy musi sie przejmowqac tym, co sie stalo? Pozwolcie ludziom reagowac tak, jak chca! A narzucanie innym jakiejs zaloby jest po prostu zalosne.

Gość demaskuje motłoch
czytaliscie topic i o masterze111 to bezrobotny ciec co miesiac odnotowujacy sie w urzedzie pracy w stalowej woli nie ma kobiety zadna go nie chce gdyz wazy wiecej niz 1 dama

Gość fakt mam to w dupie
pewno,że większość ma to już w dupie,bo ile w końcu o tym mozna pierdolić,codziennie jeden i ten sam temat,mozna sie porzygać,zaraz się zacznie to samo o be,be ,beatyfikacji,feeeeeeeeeeeeee

Gość zwykły pierd
wobec problemów trapiących świat,to był zwykły krótki i nawet mało smrodliwy pierd

jakie jest polskie społeczeństwo pokazał i powiedział Małysz. W zwyczajach katolickich jest, pogrzeb, potem msza w 30 dzień po śmierci i postawienie pomnika drogim nieobecnym w pierwszą rocznicę śmierci. Prezes wykorzystał to nieszczęście w celu kampanii wyborczej PiS-u i tym samym tymi miesięcznicami zraził to co się nazywa milczącą większością, która ma serdecznie dosyć, żałoby, Katynia, Smoleńska i nic na to nie poradzisz, ludzie są tylko ludźmi.