Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

forlovelovelove

do wysokich pań: ile miałyście wzrostu w wieku 12,13 lat?

Polecane posty

Ja aktualnie jestem 23 letnią, bardzo niską kobietą gdyż osiągam zaledwie 158 cm, za to moja 13 letnia siostra już o niebo mnie przerosła, ma właśnie 167 cm jednak długo ze mną rozmawiała o tym że bardzo denerwuje ją to, że jest tak wysoka, i ciągle przelicza ile to ona osiągnie w przyszłości. A jak wy uważacie? 13 lat, 167cm, numer buta 38, już dostała miesiączkę. mama 155cm, tata 187cm, brat (25 letni) 173cm, no a ja (23lata) 158cm. Czy da się to w jakiś sposób przeliczyc? Bo mówiła mi że ona pytała się już na różnych forach i wypowiadali się że to zależy od człowieka. W pełni popieram jednak głównie kieruję to pytanie do wysokich pań: ile to wy miałyście wzrostu w mniej więcej jej wieku? pamiętacie? kiedy przestałyście rosnąc? czy że jest wysoka teraz, oznacza że koniecznie musi osiągnąc co najmniej 180cm?

Gość analupoo
nie mam pojęcia , to było tak dawno 😭

Gość uuuuuuuuuuuuuuuuuuu
14 lat miałam 168 cm, w chwili wydawania dowodu osobistego - 172, teraz mam 25 lat i mam nadzieje że już nie rosne bo mam 175. ale skoro mama jest niska to ona się może zatrzymać na 172.

Gość garneczka
tak to własnie jest jak kurowate baby (mama - 155 cm) wiązą sie z wysokimi facetami (powyzej 185 cm) cóż , ja mam 171 cm nie jestem wysoka, w wieku 12 13 lat miałam około 160 cm

Gość garneczka
p.s może siostra ma innego ojca :classic_cool: np. 2 metrowego murzyna :classic_cool:

"tak to własnie jest jak kurowate baby (mama - 155 cm) wiązą sie z wysokimi facetami (powyzej 185 cm)" Tak to właśnie jest? a jak jest? siostra po prostu nie chcę byc wysoka i z chęcią by się ze mną zamieniła. ba, ja również, lepiej byc wysoką niż niską, i wiecznie podwyższac się na szpilkach, ale nie rozumiem twojego problemu, czy niskie kobiety nie mogą miec dzieci z wysokimi?

Gość noa jaja
do 15 roku zycia bylam najnizsza w klasach zawsze . Mialam moze z 154 w kapeluszu ;) po 15 roku zycia , jak skoczylam tak z miesiaca na miesiac spodnie musialam wymieniac bo za krotkie byly , w ciagu dwoch lat ddoszlam do 173 i tak juz mi zostalo :)

Gość noa jaja
mama moja ma 155 , ojciec 190 :) ja 173 , siostra 171