Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość orzech twarrdy

zaczerwienione oczy u 3latka

Polecane posty

Gość orzech twarrdy

czego to moze byc objaw? Mial robione badanie moczu, to wiem na pewno (nie jestem mamą, tylko ciocią). Wykluczono białkomocz. Co można jeszcze zrobić? Może to alergia, ale testy mozna robic na skorze, a to moze byc jakieś uczulenie na substancje wziewne. Martwię się o niego :(

Idź z dzieckiem do okulisty :) Mój synek też tak miał.Lekarka stwierdziła ze to zapalenie spojówek.Dostał krople do oczu i po paru dniach zdecydowana poprawa.Nie ma na co czekać.

Gość Fafinette
jeżeli twoje oko jest powodem grzechu - wyłup je...

Gość orzech twarrdy
Pseudonim czarna - dziekuje, dopilnuje tego.

Gość do okulisty nfz sa dlugie
terminy - wiec albo do okulisty prywatnego albo na pogotowie . Z tym pogotowiem to mowie na powaznie tylko ze w tyg trzeba pojechac po 18 a weekendy to o kazdej porze. z oczami nie ma zartow trzeba szybko interweniowac i w zadnym przypadku nie przemywajcie chorych oczu rumiankiem czy herbata bo moze tylko podraznic

moja pysiuchna ma alergie i marzec i kwiecien jest najgorszy oczy i cialko trzeba pielegnowac i obserwowac nadzwyczaj uwaznie a badania mozna zrobic z krwi ale to kosztuje ciut bo tak sobie z powodu oczu nie zrobia tego na kase chorych