Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pysia126

krwawienie w 4 tyg ciazy

Polecane posty

Gość Panikara jakich mało
Autorko, trzymam kciuki

Niestety nie udalo sie ,poronienie;( ) Mam wrocic za msc by dostac skierowanie na badania genetyczne,czy ktoras z Was wie jak beda sie one odbywac,bede je robic w bydgoszczy,i czy wiecie moze czy lekarz(ginekolog) do ktorego chodzilam prywatnie moze je przepisac na NFZ? czy prywatnie,jezeli prywatnie to ile kosztuja?? Czekam na jakiekolwiek odpowiedzi. Z tego co wiem,to jezeli wada jest genetyczna,to nie da sie tego wyleczyc,czyli jest mozliwosc taka,ze nigdy nie bede miec dzieci? ktoras z Was tez tak miala?Dajcie znac,to dla mnie wazne.

redda- nie mam czarnych scenariuszy,tylko tak powiedzial mi dzis moj lekarz,robilas jakies badania po stracie??lub inne kobietki robilyscie jakies badania(nie mowie juz o genetycznych) tylko normalnych to opiszcie je,jestem zielona w tym,ile takie kosztuja i na co sa,oraz gdzie je idzie zrobic,bardzo dziekuje

Gość Panikara jakich mało
Co tu napisać... Przykro mi :( Co do badań to niestety nie pomogę

Gość jesli chozi o badania
ja chodze do prywatnego lekarza on daje mi skierowanie i robie bezplatne badania, ale ma podpisana umowe z labolatorium i on placi za moje badania. Musisz sie zorietowac czy ma taka mozliwosc, po drugie do wszelakich przychodni klinik na nfz wypisuje mi skierowania ze szpitala panstwowego w ktorym pracuje bo inaczej musialabym za to placic

przykro mi strasdznie.... Aż mi się przypomniało wszystko :( Daj znać jak bedziesz wiedziała co z badaniami, jakie robisz oki? A miałaś łyżeczkowanie? Może badanie polegać bedzie na sprawdzeniu Twojego materiału z macicy?