Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fkg8gh

Czy jak bez diety będe szybki marsz 30 minut dziennie robic to i tak schudne??

Polecane posty

Gość fkg8gh

ZERO DIETY I OGRANICZEŃ ZYWIENIOWYCH! do tego tylko co dnia 30 minut szybki marsz ..taki czasem ze sie poce cała jak szybko chodze:) CZY OD TEGO SCHUDNE I TAK BEZ DIETY?PODOBNO TAK.ale pytam jak ktos sie zna bardziej z was na tym:)

Gość terefere ....
nie

Gość ja piertole
nie, ja szybki marsz uskuteczniam codziennie i jeszcze nigdy z tego powodu nie schudłam 🖐️

Gość jeżeli przedtem
tego nie robiłaś to jest taka możliwość, ale na spektakularne efekty nie licz

Gość IMO13723
I jak zwykle wartościowe odpowiedzi od tutejszych lasek. Autorko najlepiej przypodobaj się im i zafunduj sobie dietę Zjebankę...znaczy Dukankę.

Gość doooooooooo fkg8gh
OCZYWISCIE ZE SCHUDNIESZ !! co wy jej gadacie kretynki? nawet bez diety schudnie bo szybki marsz taki ze ona nawet sie przy tym cala poci to na bank przyspiesza przemiane materii i chudnie sie

Gość fkg8gh
DZIEKI KOCHANE ZA ODPOWIEDZI T OZNACZY ZE NIC NIE DAJE NA ZDROWIE TO ZE CHODZE TAK CO DNIA ?czyli bez sensu nawet ze chodze ..czy deszcz ,czy wiatr ja chodze co dnia pol godziny ale jak to nic nie daje to wole posiedziec w domu :( a kolezanka co studiuje dietetyke mowila ze to daje duzo i odchudza zawsze bo to aeroby sa :(i nie musze miec nawet diety :(:(:(:(

Gość w 7 m-cu
Nie słuchaj Ich!!! Schudniesz na pewno :) Właśnie nie bieganie tylko szybki marsz pozwoli chudnąć!!!

Gość jeżeli przedtem
oj, no przecież na logikę niektóre rzeczy trzeba brać organizm nasz czerpie energię z pożywienia a wydatkuje ją na codzienny wysiłek fizyczny i umysłowy jeśli zwiększamy ten wysiłek a jednocześnie nie przyjmujemy większej ilości pożywienia to zaczynamy mieć ujemny bilans, co prędzej, czy później skutkuje chudnięciem faktem też jest, że organizm ma pewne właściwości adaptacyjne, chroniące nas prze utratą wagi i będzie się przed tym bronił, dlatego jeśli wysiłek nie jest zbyt duży, to i spadek wagi niezbyt wyraźny, ale na pewno będzie a dla zdrowia to te marsze na pewno będą korzystne

Gość IMO13723
Belle, zupdatuj swój czterordzeniowy procesor...

Gość IMBECYLKIF
DLA ZDROWIA NIE BEDA KORZYSTNE ANI TROCHE SKORO DIETY LASKA NIE TRZYMA!!!!!

Gość jeżeli przedtem
jasne, jasne a 60% społeczeństwa to nie debile tylko członkowie mensy 🖐️

Gość IMO13723
No właśnie, bo wiadomo, że wysiłek fizyczny bez Dukana jest wręcz szkodliwy! Ja pierdolę...

Gość u niektórych zanikł mózg
schudniesz, nie za dużo, ale schudniesz. ja tam chodzę na uniwerek 35 minut w jedną stronę i mogę już po miechu założyć spodnie, które na mnie nie wchodziły:P ale ograniczyłam lekko chleb..nie to, ze nie jem, ale staram się nie szamać już tak dużo chlebka;]

Myślę, że jeśli wcześniej nie miałaś nawet takiego wysiłku jak marsz to na pewno troche schudniesz :) nie nie wiadomo ile, ale coś na pewno.

Trudno napisać cokolwiek konstruktywnego. Nie wiem ile masz nadwagi. Jak się odżywiasz na co dzień. I szczerze mówiąc 30 minut szybkiego marszu to ja mam 4 razy dziennie jak z psem wychodzę. Albo się trenuje i są efekty, albo się udaje i wmawia sobie, że bez wysiłku można coś osiągnąć

Gość szczupła laska
po 30 minutach wysiłku dopiero zaczyna się spalanie tkanki tłuszczowej. myślisz że jak pochodzisz 30 minut dziennie i będziesz wpierdalać jak słoń to schudniesz? :D

Gość DO BORATKI
BORATKO JA NIE MAM NADWAGI ZADNEJ :):) JA CHODZE TA KDLA ZDROWIA TYLKO i nie chce chudnac a pytam z ciekawosci czy schudne własnie bo sie boje ze schudne

Gość DO BORATKI
no łatwo mowic ale ja naprawde nie chce chudnac a podobno od tego nogi i posladki zanikają :(:(

Ja regularnie chodzę na fitness i inne tego typu zajęcia. Codziennie z psem dłuższe spacery robię bo też się wybiegać musi. I jakoś nie znikam:) Mam za to fajny, jędrny tyłek i zgrabne nogi. Cwiczenia wzmacniają

Gość frghnjmgfe
"po 30 minutach wysiłku dopiero zaczyna się spalanie tkanki tłuszczowej. " przestań powtarzać herezje, z których świat nauki już dawno się wycofał i nie wszystko też co głosi ówczesna nauka musi być prawdziwe, bo teorie naukowe zmieniają się co rok a życie pokazuje swoje więcej rozsądku i logicznego myślenia nie zawadzi

Gość KKED454
to jak to herezja to kiedy sie spala ta tkanka tłuszczowa?od razu a nie po 30 minutach dopiero??

Gość fantasmagorija
tkanka tłuszczowa jest spalana wówczas, gdy organizm jest na ujemnym bilansie, czyli po zsumowaniu kalorii z całego jedzenia jest ich za mało na nasze "wydatki" energetyczne

Gość juz po 34
nieprawda/.

Gość mdf9d9fdf
NIE