Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aniulkaa345

nieznajomy z imprezy..

Polecane posty

Gość aniulkaa345

otoz ponad miesiac temu poznalam pewnego faceta na imprezie.. chcial moj numer ale mu nie dalam.. rzdako kiedy daje go obcym.. ale on podal mi swoj numer.. wczoraj postanowilam ze napisze do niego.. chcialm najpierw sprawdzic czy to wogole on wiec w tresc smsa wpisalam tylko jego imie i znak zapytania... on nic mi nie odpisal.. nie wiem minelo sporo czasu, a on moze nie odpisuje na jakies nieznajome numery..? teraz sie zastanawiam czy wypada mi napisac jeszcze raz, tym razem przedstawiając mu sie... moze juz mnie wogole nie pamieta? nie cche zeby wygladalo ze sie narzucam, albo ze jestem jakas napalona na niego .. ;/

Gość może się obraził że dopiero
teraz się odezwałaś i specjalnie nie odpisuje, żeby nie okazać ci, jak czekał? kobiety, głupie suki, same ryczą jak facet nie zadzwoni następnego dnia rano, a taka księżniczka jedna z drugą odezwie się po miesiącu i oczekuje wybuchu euforii... :O

też prawda, trza było szybciej się zdecydować, napisz jeszcze raz z opisem, jak się nie odezwie to albo już nie chce Cię znać albo kogoś ma

Gość chinota
napisałaś mu i nawet nie wiedział kim jesteś, co tak przeżywasz, chcesz się z nim spotkać to do niego zadzwoń i tyle

Gość twims
Jakbym dostała takiego smsa z nieznajomego nr to też bym nie zareagowała...

no właśnie, facet to nie wróżka, skąd ma wiedzieć kto do niego pisze? może ma juz kogoś i się boi, że to prowokacja ze strony jego kobity:)