Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nauczycielka_magii_i_miłości

przeznaczenie??

Polecane posty

czy wierzycie w przeznaczenie ? czy wierzycie w to, że coś jest ustalone z góry? Ja wałsciwie juz sama nie wiem czy to owe przeznaczenie istnieje ... i czy przeznaczona jest nam miłość ? np.mówi sie ,że ktos jest nam pisany .. moim zdaniem chyba po częśći istnieje to przeznaczenie ale wiekszosc decyzji podejmujemy sami...

Gość Szatan***
lecz się chory katoliku.

Gość mam kolana dwa
Mówisz o paranormal activity?

:D to nie ma podtekstów religijnych tylko filozoficzne matoły:P

Gość mam kolana dwa
jak dla mnie to straszne bzdury.

:P no nie za bardzo wiązałam te owe przeznaczenie z tym filmem :P chodzi mi o to czy takie cos jest wogole mozliwe

Gość mam kolana dwa
Coś ty, chyba w to nie wierzysz?

Gość mam kolana dwa
E tam żeby marnować od razu to nie, ale to niewiarygodne.

Ja uważam że marnują.Taki człowiek w chwili jakiegoś niepowodzenia mówi-eee tam,pewnie taki był mi pisany los,i zamiast próbować to zmienić,nic nie robi tylko się zasłania losem.Albo całkiem nic nie robi tylko czeka na zrządzenie losu.

bo była ostatnio sytuacja gdzie sie posprzaczałam z nauczycielka od polaka o tym przeznaczeniu bo mówilam że kazdy człowiek ma wolna wole i nic z góry nie moze byc ustalone a ta sie wkurwiła i uparcie twierdzila ze np jej mąż jest jej przeznaczony i ze przeznaczeniem bylo to ze poszla na taki a nie inny kierunek studiow xd no i ze powoedzialam swoje dostałam banie ;]

Gość mam kolana dwa
No ale że się zastanawiają to nie oznacza od razu, że kompletnie nic ze swoim życiem nie robią.

bo była ostatnio sytuacja gdzie sie posprzaczałam z nauczycielka od polaka o tym przeznaczeniu bo mówilam że kazdy człowiek ma wolna wole i nic z góry nie moze byc ustalone a ta sie wkurwiła i uparcie twierdzila ze np jej mąż jest jej przeznaczony i ze przeznaczeniem bylo to ze poszla na taki a nie inny kierunek studiow xd no i ze powoedzialam swoje dostałam banie ;]

Ateista dobrze mysli... też mi się wydaje że niektorzy nic nie robia bo mysla "co ma być to będzie" to jakas beznadzieja...

Gość mam kolana dwa
no ale bez przesady... na pewno nie idą na maturę w oparciu o pluszowego słonika na szczęście.

z matura to tez róznie bywa niektorzy wogole nic nie robia i myslą ze im sie uda :P

Gość mam kolana dwa
Ale na pewno nie myślą o tym w kategoriach przeznaczenia:)

no moze w tej sprawie nie :) ale w wiekszosci wiem ze ludzie czesto mówia cos o przeznaczeniu

no moze w tej sprawie nie :) ale w wiekszosci wiem ze ludzie czesto mówia cos o przeznaczeniu

Gość mam kolana dwa
ja się raczej nie spotkałam z takim czymś. Większość ludzi myśli rzeczywistością, a nie mitami o przeznaczeniu i miłości spadającej jak gwiazdka z nieba.

Gość z przeznaczeniem to jest tak
spotyka Cię jakaś zaskakująca, nietypowa sytuacja która wpłynie na Twoje zycie na plus (czasem na mnus) bo dalaś się ponieść żywołowi ;) - później dodajesz ideologie, że to przeznaczenie, że tak miało być teraz druga sytuacja (skopiowałem sobie niektóre słowa i pozamienialem) spotyka Cię jakaś zaskakująca, nietypowa sytuacja która nie wpłynie na Twoje zycie zupełnie dlatego, że nie reagujesz, przechodzisz obojętnie, - nie ma przeznaczenia, nic się nie zmienia ;) I teraz krótko i treściwie: w Nas siedzi to "przeznaczenie" w naszym mózgu, w naszym umysle albo z czegoś zkorzystamy albo nie... Mondry jestem co nie ;P (ps też kiedyś wierzyłem w przeznaczenia ;) i to wszystko jest przetestowane na mnie samym i dzisiaj mam takie zdanie :)