Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mania_pyta

Faceci lubicie dziewczyny z malutkimi piersiami?

Polecane posty

Niestety, nie korzystam z komputera teraz (mam internet w telefonie) i linki średnio mi się wkleja (dużo czasu zabiera) Ale też przy leżeniu na plecach najgorzej:) Nie pamiętam jak ona się nazywa, gra główną rolę w serialu Will&Grace. Ta ruda. Jak zobaczysz jej zdjęcia humor od razu Ci się poprawi, wg mnie świetnie wygląda

Gość Antonio de
dziewczyny nie wybiera się patrząc tylko na wielkość cycków ! Ale to prawda, że nie ma jak duże dorodne cycki :) na to patrzy każdy facet :)

Gość małobiuściasta ;)
a dziewczyny, ogólnie to jesteście szczuplutkie? jak tak to jeszcze jakoś wygląda, w liceum miałam za to koleżankę z małymi piersiami, za to z dużym brzuchem, tyłkiem i grubymi nogami :P

Gość mania_pyta
Dzieki wielkie, ja jestem szczupla, mam 161, waze ok 46-47, ale mam nogi zgrabne juz nie jeden to mowil :D hehe szkoda ze biustu nie mam fajnieszego, ale nie ma co wybrzydzac, inni maja nosy dlugie, inne sa grube sa chorzy ludzie, wiec trzeba dziekowac za to co jest, no a jak sie nie spodobam facetowi to wara :P Dzieki wszystkim za komenatrze

Gość nnnnnnnnnka
no właśnie, ale nie umiem dobrać tego stanika , we wszystkich się dosłownie rozchodzą na boki i nie mieszczą się, ale też nie wypełniają ich do końca :/ jakieś niewymiarowe są, dobre są tylko w trochę za dużych, które mi odstają

Gość mania_pyta
patrzylam widzialam ale ta Debra i tak ma wieksze od moich :D ja mam podobne to tego zdj, ktore umiescilam na poczatku ;( :heheh

Gość no wlasnie to chamskie
mowic kobiecie ze ma male cycki czy cos;( sama jestem kobieta, nie mam jakis tam wielkich balonow, ale jedrne takie wielkosci meskiej dloni, ale wiem jak to jest jak sa male cycki np keira knightley no to sorry ale ona naprawde jest plaska nie raz widzialam jej zdjecia w gatelach jedyne co ona ma to sutki tam, ale podziwiam ze nie zrobila sobie operacji, no to w staniku jakos tam mozna to zatuszowac a jak zdejmiesz to co facet nie ma za co zlapac bo jest calkiem plasko.. wiem faceci sa pusci, ale nie wszyscy... ale brak biustu jakos sie leczy;p w sensie no jakies hormony bo to moze zuplenie gruczoly masz niewyksztalcone, znam facetow ktorzy sa szczesliwi ze swoimi kobietami, w ogole ze taka super i ladna zadbana i strasznie ubolewaja ze nie ma cyckow..

Kultura mam na drugie -> zauważ ze odpowiednie bmi to dość "szerokie" pojęcie ;) a przytyć zawsze można niekoniecznie tylko przez jedzenie więcej :P

Gość mania_pyta
do no wlasnie to chamskie, tam na koncu napisalas ze znam facetow i ze ich dziewczyny sa ladne i zadbane czy jakos tak tylko ubolewaja ze nie maja cyckow.... Rany to co oni robia tym swoim dziewczynom, sa z nimi tylko dlatego ze jest ladna? Nie rozumiem chyba ze cos przekrecilas

Ale ta Debra nie tylko wg mnie to świetna laska i wygląda super:) Co się leczy kobieto? To jakaś choroba jest? W karmieniu dziecka nie ma to najmniejszego znaczenia. Owszem są przypadki braku biustu spowodowanego hormonami ale to niewielki odsetek Mi też powiedziano już, że powinnam iść do lekarza i się leczyć bo nie rosnę od 15 i mam tylko 162 W sklepie z dużym wyborem staników nie wiem jak one się nazywają, ale tam pomagają dobrać

Sacryfical Suicide -> też wielu facetów, szukających partnerki, najpierw patrzy na buźkę i charakter a nie na rozmiar piersi

Gość mania_pyta
Kultura i jak to przyjechal ze Ci tak powiedzianoo? ja znam dziewczyny ktore sa jeszcze mniejsze ode mnie, wiec nie widze problemu

Gość mania_pyta
Levviatan pewno masz racje, ale mnie smieszy to ze dziewczyna ktora nie jest ladna z buzki, wywali cyce i tak chodzi... normalny chyba na taka nie poleci.... chociaz sie na pewno popatrzy :D

no chodzi mi o zanik biustu .. a o tych facetow ubolewajacych to mialam na mysli ze są szczesliwi ze super dziewczyna ze wszystko sie uklada zakochani itp, ale ubolewaja ze jest płaska, o to chodzi,

Kultura mam na drugie -> mi chodziło o to jeśli byś chciała przybrać ana wadze a nie powiększać swoje walory :P

Jest mnóstwo kobiet mniejszych ode mnie, ale ja wyglądam bardzo delikatnie, filigranowo więc każdy jest uprzejmy to podkreślać :) Niektórzy złośliwie, ale nie warto się tym przejmować Ale też mnie czasami wkurza, że wystarczy donicami machnąć i już wokół palca są okręceni mimo, iż dziewczyna ani wewnętrznie ani zewnętrznie nieciekawa. Ale cóż poradzić:)

ja uwazam ze hesli facetowi podobaja sie donice wielkie to nie jest normlany, chyba przypominaja mu sie lata niemowlece.. kiedy ciagal cyca bo duzy biust, ale naprawde duzy nie jest jedrny, on po prostu wisi np, ewa sonet no nie sadze ze to sie podoba.. ja mialam w szkole taka laska z podobnymi cyckami, w kalsie maturalnej wiec juz wiadomo ze sie faceci interesuja tym i sie smieli z niej;/ z tych jej cyckow ze musi sobie zarzucac na plecy zeby się umyc.. wiec ja nie cchialabym miec czehos takiego co z tym robic jak ludzie sie z ciebie smieja.. jak stara krowa.. z tego co piszece nie jestescie wysokie i do tego drobne a rzadko sie zdarza ze drobna kobieta ma pokazny biust, wygladalybyscie nieproporcjonalnie z wielkimi cyckami

Kultura mam na drugie -> tylko na jak długo taka słodka idiotka z donicami zatrzyma przy sobie tego faceta? ;)

Gość F5F4
droga moja kulturo twój ewwntualny facet! daruj sobie ale nadzieja dobra rzecz