Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mania_pyta

Faceci lubicie dziewczyny z malutkimi piersiami?

Polecane posty

Uroda to rzecz względna, jest kwestia gustu Nigdy bym tu nie umieściła swojego zdjęcia. Nie mam nawet kont na portalach, nie czuję potrzeby takiej:) F5F4,no dawaj czekam. Czyżby brak pomysłów? Kreatywności? Polotu?

Gość F5F4
polotu starczy bo kupiłem dzisiaj w biedronce ale zdjecie mogłabyś wrzucic i dam ci spokój słowo harcerza z ZHP

Gość F5F4
ale co słabo ? daj jakąś fote to jest szansa

no coz skoro nie dawalas swojego zdjecia to musze zalozyc ze moja wyobraznia jest zbyt ulomna aby moc "zobaczyc" twoje piekno ;)

W końcu liczy się piękno duszy, nieprawdaż? Więc tym ciężej jest stworzyć jakikolwiek obraz mojej osoby, tak skromnie powiem F5F4, przeżyłbyś zbyt duży szok, więc wolę Ci tego oszczędzić

Gość F5F4
no teraz to ty mnie zaczynasz irytować, pokaż obiecuje że obejrzę w obecności osób dorosłych

Prosze nie dolowac mojej wyobrazni tym ze ma stworzyc obraz twojej duszy ;p faceci maja to ulomnosc ze maja glowe i glowke a nie potrafia uzywac obu na raz lub tylko glowy do myslenia, a sa tez tacy co uzywaja tylko glowki do myslenia bo glowy nie potrafia uzyc

Za mało krwi, co Levi?:) Ale Ty sumiennie używasz obu na zmianę by zachować zdrową równowagę? Czy się łudzę?;) F5F4,w życiu wszystko jest coś za coś, nie ma nic za darmo. Za nic to wiesz co możesz dostać?:)

Gość okokokokok
Leviatan pizda z ciebie nie facet

Gość F5F4
ok. to co chcesz w zamian ?

Gość F5F4
mam dużo zdjęć i plakatów zespołu BOYS

Gość F5F4
moje nagie foty? wystarczy?

Tak rozkład ten sam :) przecież wczoraj pisałem ;) Nie padało, ale wiatr za oknem hula hula jak hula hop :P Wczoraj na spotkaniu z M. było niesamowicie. Puste ulice, wiatr ciska drzewami na boki. Surrealistyczny klimat. Jak z filmu.

kulturko niestety nie mam jak uzywac na zmiane wiec uzywam tylko glowy co ostatnio coraz bardziej negatywnie wplywa na moje zdrowie :(

Hm, nagie mogą być Wybacz Kinkuś, rozkojarzona jestem, wcześnie wstałam bo chciałam trzeci trening oglądać Fajne dźwięki, lubię odgłos wiatru Ale już się u mnie uspokoiło,lecz od poniedziałku ma znowu

Gość F5F4
no niestety nie znalazłem i co chyba się nie poogladamy

Gość F5F4
teraz nie moge bo mam członka w gipsie i efekt bedzie nieadekwatny do rzeczywistości

No co za pech. A już tak się napaliłam, po prostu opętałeś moje zmysły F5F4. Cały czas marzyłam by się wymienić z Tobą zdjęciami. To było by spełnieniem całej mojej kafeteryjnej egzystencji. Ale los nie jest mi łaskawy, co teraz mam zrobić straciwszy taką niepowtarzalną okazję... Och...

mania_pyta Wiadomo ze nie wszystkie natura obdarzyla po rowno, ale trzeba byc tolerancyjnym, wiec? Po co po 100 razy zadajecie te same pytania? Takich tematów było tu wiele.

z doświadczenia wiem ze takimi długoterminowymi prognozami można sobie tyłek wycierać :O kochał bym twe nogi a przyjaźnił sie z resztą :P

Gość F5F4
tak to przykre ale swoje mozesz dac ,a ja jak tylko gips zdejmą zrewanżuje sie natychmiast