Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kurusiowa

Kolczyk w pepku czy nad ustami

Polecane posty

Mam problem i boje sie powiedzcie mi jak ktos ma w tych miejscach kolczyka czy boli mocno gdzie bardziej i gdzie szybciej sie goi?puchnie mocno?i czy znieczulenie daja?

Gość ja mam w pępku
troszkę bolało, dostałam jakąś maść znieczulającą, tylko potem jak wstałam to źle ie poczułam, goił się dobrze bez żadnych rop itd

szare komorki sa wporzadku goi sie mowisz dobrze a w ile czasu?i powiedz bardzo bolalo jak przebijala

Gość geget
W obu miejscach wyjątkowo mocno boli a potem brzydko i głupio wygląda, i sprawia kłopoty. Może od razu skocz,skoro tak siebie nienawidzisz?

Gość gospodarcza kaferozkmina
nad ustami typu medusa, madonna nie boli prawie nic

Gość A PO CO ci ten kolczyk?
uwazasz ,ze cie ozdobi? tO W TAKIM RAZIE POWINNAS WIEDZIC, CO MA ZDOBIC, TWARZ CZY BRZUCH. nIE ROZUMIEM...

Jestem ladna kobieta nie chce siebie ozdabiac poprostu podoba mi sie mala kuleczka np kolo ust na gorze jeszcze pieknie sie mieniaca :) a wiec nad ustami bol jest potworny gdzie radzicie

tak jak napisałam madonna prawie nic nie boli :O nie wiem, kto ci takich bzdur nagadał :O w pępku boli dużo bardziej.

Gość Kolczyki w pępku są
dziwkarskie :O

dziewczyna Portugalczyka więcej więc masz szczęścia niż rozsądku :)

A czy daja jakies znieczulenie jagbym chciala na przebicie nad ustami?puchnie twarz albo nie czuje sie polowy twarzy kolezanka ma i mowila

"A czy daja jakies znieczulenie jagbym chciala na przebicie nad ustami?puchnie twarz albo nie czuje sie polowy twarzy kolezanka ma i mowila " że co ? hahahhha :D jest ukłucie i po wszystkim :D a później trzeba uważać żeby tą stroną nie jeść, żeby przemywać. czas gojenia maks to 2 m-ce ale większości osób goi się w miesiąc, podczas gdy pełne wygojenie pępka potrafi zając 6 m-cy albo i więcej. dobrze brać w czasie gojenia wit A+E

Gość Joasia...pomocy..
nie są dziwkarskie.. ona się nie zapytała czy wam się podobają tylko jak się goją.. szybciej się goi ten koło warki bo jest w miejscu gdzie jest łśina i mniej przeszkadza.. w pępku kolczyk zawadza się o spodnie itp.. mi się goi bardzo długo.. koło 4-5 mscy... ale u każdego inaczej pamiętaj.. znam dziewczyny co im sie latami goi i nie może zagoić i takie które po 3 tyg zmieniły kolczyk na większy już.. pamiętaj, że na twarz zostanie Ci blizna po kolczyku.. ja mam takie dwie blizny..

w żadnym wypadku nie przemywa się spirytusem czy wodą utlenioną a octenisteptem

Gość kwartnik
a dlaczego nie na vaginie ? zaoszczędzisz na majtkach :)

Gość Joasia...pomocy..
ja smarowałam tribiotykiem i przemywałam solą fizjologiczną.. :) no jedzenie jest utrudnione.. ja przez kolczyka w języku schudłam chyba ze 4 kg.. :)

ale to po madonnie są malutkie blizenki. lepiej jest wziąć większego kolca bo może spuchnąć odrobinę ale 2 dni maks jest opuchlizna. nie radzę stali nierdzewnej a tytan bądź złoto

Gość Joasia...pomocy..
Levviatanka jesteś taka głupia czy tylko taką udajesz??

tribiotiku się nie stosuje do pielęgnacji a do leczenia stanów ropnych, to bardzo częsty błąd. solą fizjologiczną też, zapomniałam że też tak robiłam :)

Gość Joasia...pomocy..
nom.. tytan nie uczula.. a znieczulenie?? może jak wcześniej pójdziesz do piercerki i poprosisz to Ci zrobi.. ale to jest sekunda bólu, więc nie ma moim zadaniem takiej potrzeby..

szałwią sobie też można płukać, od środka. błony szybko się goją. bardzo szybko, madonna potrafi w kilkanaście minut zarosnąć po wyjęciu kolczyka.

Gość Joasia...pomocy..
noja tribiotyk stosowałam jak nie mogłam wyleczyć tego pępka.. paprał mi się ze 4 miechy..:/ porażka.. już go miałam wyjąć.. a tu bach.. zagoił się :) ale mam źle przebity..:/ chyba sama sobie zrobię jeszcze raz.ale szkoda trochę mi przechodzić jeszcze raz to wszystko.. :/

jakiego bólu? takie tam ukłucie i po wszystkim

Gość Joasia...pomocy..
mi język zarósł w 3 godziny.. i już po zjedzeniu obiadu nie mogłam go włożyć.. a pod wargą wyjęłam niedawno i zarósł w dwa dni..nosiłam go ze 4 lata..

współczuję :( między innymi dlatego nigdy bym się na pępek nie zdecydowała ;)

a co jeszcze, ze z kolczykiem może tak naprawdę zacząć się źle dziać nawet po kilku latach noszenia, może zacząć migrować