Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość byłam dziś bardzo zła

Obraziłam dziś w parku kobiete z dzieckiem - dobrze zrobiłam ??

Polecane posty

Gość byłam dziś bardzo zła

Byłam na spacerze z psem w Łazienkach ,siedzę na ławce i patrzę jak idzie matka z córką , dziewczynka miała 8-9 lat. Szła z tyłu ,matka gdzieś się spieszyła ,to dziecko się rozpłakało a ona z krzykiem klęknęła i krzyczy jej prosto w twarz żeby sie uspokoiła bo zaraz dostanie :O Ta dziewczynka nic cisza ,ja się przyglądam a ona wstała i z całej siły 3 klapsy ta mała się rozpłakała a matka ją za ręke ciągnie po chodniku , no i kurwa nie wytrzymałam wstałam i powiedziałam jej mimowolne , Co ty dziwko jebana robisz? Mam zadzwonic po policje ? - a ona na mnie z mordą za kogo sie uwazam ,jakies starsze malzenstwo stanęlo w mojej obronie a ona nic sobie z tego nie zrobila . Ciagnęla te dziewczynke a ona nadal plakala :/// Co za kurwy łaza po tym swiecie , oczy bym jej wydrapala

Gość to pewnie i tak prowo
ale uważam, że osoba, która by tak zrobiła, miałaby rację

Gość 5353
ja bym babie przyjebala w pysk i to przy jej corce, pisze seriooo

Gość cozakretynka
ja moje dieci biję regularnie mąż ręką a ja kablem od Neostrady

Gość ZROBIŁAŚ
bardzo dobrze :classic_cool:

Gość 5353
Do..cozakretynka " czy wiesz ze ten twoj wpis moze isc na policje? ,oni namierza twoje IP i przyjda z wizytą?rok temu był podobny przypadek,readakcja kafe zglosila pewien wpisa na policje, oni sie tym zajeli a wuszło na to ze ktos sobie rpowo robił i niezle mial ten ktos przejebane

Gość ja też bym ją
zbluzgała

Gość do cozakretynka
cozakretynka POJEEBANCU LUB TROLU chcesz miec przejebane za ten wpsi? przeciez ewidentnie przyznajesz sie do martetowania dzieci :(, niech sie ktos przyjrzy temu, macie adres do redakcji???

Gość wyslane do adminow
ja wyslalem ten wpis do administartorow kafe , chyba do niebieskiej lini ten link podesle niech namierza jego IP , przeciez jest napisane wyraźnie co ten chuuj wyprawia z swoimi dziecmi, to jest karalne i sadystyczne, oby głupi debil mial przez to przesrane Do autorki, popieram , jakbym bardziej zbluzkgał kobiete

Gość cozakretynka podszyw
To ja się podszyłam , po prostu nie mogę zrozumieć glupoty niektorych... cozakretynka - uwazasz ,ze to normalne ? Ze matka ciagnie dziecko po chodniku , ono płacze , matka ma za przeproszeniem wyjebane ? Pewnie jestes taka jak opisywana w tym temacie... A za podszyw przepraszam , nie wyszedł .