Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość djkshjf

Czy cebule mozna smazyc na oleju? szybko prosze o pomoc@

Polecane posty

Gość djkshjf

jw1

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość tak można
!

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gospodarcza kaferozkmina
można ale po co?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Hazarrdzista.
Cebule się smaży tylko na oleju.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość djkshjf
tak? ok, bo przez chwile mialam lekkie zacmienie. tyle ze teraz mi sie przypomnialo ze cebule wrzuca sie na rozgrzany olej, tak? a ja najpierw cebule wrzucilam, pozniej dolalam oleju, i dopiero pozniej podpalilam:D

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość djkshjf
coś dziwnie pachnie ta cebula. napewno można sażyć na oleju takim z pudełka castrol syntetyk?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość hhikiiijijiij
to ci nasiąknie tłuszczem :P najlepiej na masle

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość djkshjf
może na margarynie lepiej, co?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość djkshjf
a jak wy to robicie ze pewnie wychodzi wam taka zlocista bielutka, ale miekka ta cebulka? bo mi sie spalila. zawsze mi tak wychodzi. ze czesc jest jeszcze twarda a czesc juz brazowa:O

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość hhikiiijijiij
najlepsza cebulka na smalcu, mniam

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość djkshjf
hej, ktos sie podszywa za mnie, ale poki co, nic zlego nie mowi:P

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość aha i achhhhh
ja dodaję trochę wody jak już puści sok, wtedy się tak nie przypala, i na małym ogniu zawsze

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość pali sie bo za mocny płomien
lub temperature dajesz

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość aha i achhhhh
właśnie po to, żeby nie było za bardzo tłusto, wody spróbujcie pod koniec

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość djkshjf
no ale jak sie da wody, to bedzie pryskac tluszcz przecie.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość aha i achhhhh
na MAŁYM ogniu!!! i pod przykryciem. Nic nie pryska, ja tak smażę, cebulka jest mieciutka, słodka i nie spalona, kontroluję dokładnie siłę zrumienienia ;D

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość aha i achhhhh
olej spod cebulki wykorzystuję jako najlepsza na swiecie odżywke do wlosow, oczywiscie przed myciem! na godzinke w recznik i wloski cudne

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość aha i achhhhh
najlepiej nakładać jeszcze ciepły

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość aha i achhhhh
jasne :D

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość aha i achhhhh
olej spod cebulki mroże i wykorzystuje także do drinków. nauczyłam sie tego w azji

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość aha i achhhhh
Dobra, podszywie,do drinków też, ale nauczyłam się tego nie w Azji tylko za kołem podbiegunowym :p A z tą wodą, to nie żart wcale :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość aha i achhhhh
Obaliłam butelkę wina i wszystko mi się pomieszało! Wykorzystywania mrożonego ojeju do drinków nauczył mnie mój stryj, rdzenny aborygen.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość aha i achhhhh
na tamtym mi nie odpowiedziałes, to tu zapytam: dlaczego się podszywasz pode mnie???? jest tyle młodych fajnych dziewcząt :P :D

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×