Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NaturalnaUroda

Dziewczyny, które się nie malują!!!!

Polecane posty

Gość NaturalnaUroda

zapraszam:) Powiedzcie, dlaczego się nie malujecie, czy czujecie się przez to gorsze i co myslicie o tych, ktore nie potrafią wyjść bez makijażu nawet do warzywniaka:)

Gość 3r534343
ja się nie maluję, bo i tak jestem szpetna i żaden make-up tego nie przykryje

Gość żannnettta
Ja się nie maluję, bo uważam że to grzech.

Gość umalowanaa
A ja uważam makijaż za symbol zadbanej kobiety! ideałów nie ma. nie trzeba malować się mocno. Wyobrazacie sobie elegancką kreacje i zero makijażu? Tylko flejtuchy nie potrafią i nie chcą podkreślić delikatnie swoich walorów.

Gość umalowanaa
Tipsiary i prostytutki?? Nooo...brawo bezmózgu! Chciałabym zobaczyc twoje towarzystwo nieumalowanych cnotek-niewydymek. Ja nie jestem ani tipsiarą (króciótkie zadbane) anie prostytutką (geolog) a jakos zawsze ładnie wyglądam w makijazu.

Gość pewna babeczka
ja sie nie maluje, i nie uwazam sie przez to za gorszą a wiele moich koleżanek przez źle wykonany makijaż i źle dobrane kosmetyki z makijazem wygląda gorzej niż bez

Gość umalowanaa
Ty "mnie ktos mózg odebrał" to lepiej sie nie maluj i nie wychodz z domu bo widze ze jestes niebezpiczna dla otoczenia. Nikt tu nie pisze o szpachli. Jak nie umiesz odróżnic plastikowego makijazu od subtelnego to w ogole sie nie wypowiadaj.

ja oglądając jak wyglądają te umalowane osoby zwykle uważałam, że maluja sie osoby bez gustu, bo naprawdę większośc tylko się potwornie oszpeca. chociaz czytając to forum mam wrażenie, że jest jeszcze dodatkowy czynnik: kompleksy. Wiele osób ma takie kompleksy, że nie jest w stanie wyjśc bez makijazu z domu... LOL

Gość Maja77745
delikatny makijaż może zdziałać cuda:)

Gość Lilly Evangeline*****
czy Polacy (w tym wypadku Polki) muszą się zawsze dzielić, nawet jeśli chodzi o make up?:O

Gość eerrrerere
uwazam że jak laska się maluje to oznaka tego, że jest szpetna piękna dziewczyna nie musi się malować Szkaradnice do kosmetyków!!!! :D:D:D:D

A ja dziewczyny nie rozumiem tej całej nienawiści, tych co się nie malują do tych, które to robia i odwrotnie. Nie ukrywam, ja dosyc mocno się maluję. Ale mam to gdzies czy ktoś używa make up'u czy nie. Jeśli dziewczyna, która jest naturalnie ładna, nie musi się malować to ok. Ja nie należę do pięknosci, więc ratuję się czym się da.

Gość eerrrerere
żeby wszystkie tapeciary zdechły!!! tego bym chciała!!! :D:D:D:D

Gość 32343223
ja uważam że bez makijażu jestem zwyczajna, a z makijażem jestem piękna

Gość nie maluję się\!
Malują się naprawdę tylko prostytutki. Żadna z normalnych dziewczyn które znam się nie maluje. Jak jakaś się maluje to zawsze potem wychodziło że np. ma sponsora.

Gość Vitallssss
Skoro nie ma sensu poprawiać natury, to może także się nie uczmy.. Po co wciskać coś w umysł... niech się sam rozwija we własnym tempie naturalnym.. :P

Gość Vitallssss
nie maluję się\! Malują się naprawdę tylko prostytutki. Żadna z normalnych dziewczyn które znam się nie maluje. Jak jakaś się maluje to zawsze potem wychodziło że np. ma sponsora." Znasz tylko takie osoby, w jakim towarzystwie się obracasz.. :D Przeca!

Gość 32343223
Czy ja wiem? Mam 31 lat i nadal ani jednej zmarszczki mimicznej. W tej chwili podkłady, cienie, są tak nasycone nawilżaczami i minerałami że działają jak dobre kremy.

Gość ja wam powiem
a pod pachami się golicie :D?

Gość Vitallssss
Oczywistością jest także, że do potępianych kobiet należą także wszystkie modelki, aktorki, prezenterki i wiele innych. Nie żebym wątpiła w waszą wyższość nad wymienionymi.. :P

Gość eerrrerere
Tapeciary do gazu!!!! :D

Gość nie maluję się od dwóch lat
mój Nowy Facet mi zabrania 😭 a moje koleżanki nie mogą do dzisiaj przeżyć, że one muszą a ja nie :classic_cool:

Gość Vitallssss
Wnioskuję, że jesteście formą nadczłowieka, bo aktorki, czy modelki, prezenterki pomimo godzin spędzonych u kosmetyczek, salonach SPA i wszelakich innych tego typu przybytkach wymagają jednak poprawiaczy urody... a tutaj proszę. Same ideały bez kompleksów..

Gość ja wam powiem
nie zmieniam śmieje się! nikt nie każe malować się jak aktorka w teatrze na spektaklu o muchomorku heheh ale tak jak ktoś wyżej napisał delikatny róż tusz wystarczy i wygląda się świeżej o wiele lepiej to na co dzień na wieczór wiadomo jakaś kreska czy cień, czasem też się nie pomaluje ale to już ze zwykłego lenistwa jak nie muszę nigdzie iść poza sklepem mięsnym i warzywniakiem hehe :p

oczywiście, żadnych kompleksów :D

delikatny róż to mają świnki na ... pupach :classic_cool:

Gość Vitallssss
nie maluję się od dwóch lat mój Nowy Facet mi zabrania a moje koleżanki nie mogą do dzisiaj przeżyć, że one muszą a ja nie" Ja bym się nie chwaliła, że mam nadzorcę ... Ja jestem niezależna i nikt mi nic zabronić nie może. Oprócz mnie samej. To takiego typu ideały się nie malują? Podistoty? :O Czekające na pozwolenie.. :O

Gość 32343223
Ponoć nie lubią się malować kobiety, które tego nie potrafią. Ja kocham się malować. Robienie makijażu to dla mnie najprzyjemniejsze chwile poranka przed pójściem do pracy. Uwielbiam dopasowywać kolory do stroju, do paznokci, do fryzury, codziennie wymyślać coś innego, kocham to.

Gość 32343223
Nie wiem jak dziewczyny mogą traktować makijaż jako zło konieczne. Ja mam ogromną ilość cieni, palety, pojedyncze, sypkie. Mnóstwo różnych pędzli, kilka kolorów różu, podkładów, kredek do oczu. Codziennie można wyglądać inaczej! Uwielbiam w pracy słuchać zachwytów koleżanek jak cudnie i starannie się maluję, jak gustownie mam dobrane kolory do stroju. Kurcze, to sama przyjemność jest!