Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NaturalnaUroda

Dziewczyny, które się nie malują!!!!

Polecane posty

Gość Vitallssss
Bo do nich należę! :) Aczkolwiek węglem się nie maluję i jednak używam lustra do przeglądania się, a nie obrazów.. :D

Gość nie maluję się od dwóch lat.
Taki wiersz ostatnio napisał o mojej urodzie: Lico twe niczym krwisty befsztyk oko twe jałowe i świńskie łypie na mnie spod zrośniętych brwi wągry twe czarne na nosie błyszczącym i resztki siemienia z porannego picia na twej górnej wardze upstrzonej wąsikiem wszystko to krzyczy "Kocham Cię! utrzymam nas oboje pracując na dwie zmiany w Urzędzie Pocztowym! a ty maluj węglem oblicze me"

jak we wszystkich dziedzinach życia nie ma tylko bieli i czerni - są odcienie szarości i mnóstwo barw ;) masz rację - nie rozumiem... - i dlatego, dalej każda z nas będzie robiła, tak jak będzie uważała za stosowne Autorka topiku zadała pytanie - kto nie umie ze zrozumieniem czytać - ten musi się popisywać :(

Gość eerrrerere
czy wiecie że w średniowieczu do lochu wrzucano kobiety co się malowały ? :D:D i co, głupio wam teraz, tapeciary? :D

Gość spocony wiesiek 47
nie maluje sie od dwoch lat >> lubię takie naturalne panienki, spotkamy się żebyś mi possała prącie?

Gość Vitallssss
eerrrerere - piszesz bezpośrednio z lochu? Bo, że poglądy masz średniowieczne, to widać.. :D

Gość Vitallssss
nie maluję się od dwóch lat - widzisz nie jest tak źle, oprócz węglarza możesz mieć dziadka spoconego o imieniu Wiesiek. :D Faktycznie nie jest tak źle.. :D

Gość eerrrerere
A czy wiecie że zanim obalono Mur Berliński, zawsze aresztowano w Niemczech za zdradę państwa w pierwszej kolejności kobiety które się malowały? jako cyt "bardziej rozpustne, co za tym idzie chętniejsze do zdrady tajemnic państwowych" I co teraz, tapieciary powiecie? ? :D:D:D

Gość Vitallssss
To tylko świadczy o tym, że te niemalujące się na nic nie miały wpływu i byle węglarz mógł im mówić co mogą, a czego nie... :D

Gość Vitallssss
nie maluję się od dwóch lat - aaaa to twój węglarz także w twoim wieku, to nie ma co się dziwić, że ma kiepski wzrok...

Gość Vitallssss
nie maIuję się od dwóch lat - poza tym ja widziałam jak się malują babcinki. Rysują sobie krechy czarne w miejscu brwi... wyglądają jak ufo... Więc się nie dziwię, że ci zakazał.. :D

Gość Vitallssss
[zgłoś do usunięcia] nie maluję się od dwóch Iat potem mam takiego oferme w domu" Grunt, że stepuje w rajtuzach i z wiadrem węgla... :D

Gość jeszczestarszakrowa
nie maluję się od dwóch lat. znam domowe sposoby których nauczyła mnie Babcia peeling robię kamieniem z czajnika nogi myję w naparze z trawy włosy farbuję na rudo krwią zwierząt znalezionych na poboczach drogi do tego raz w miesiącu modlę się do Światowida o policzki zdrowo czerwone i spojrzenie czarne i srogie, tańcząc przy blasku księżyca z paprotką pod pachą o matko, kocham tego podszywacza:D:D:D

Gość Vitallssss
a nie maIuję się od dwóch lat kocha spoconego wieśka i facetów w rajtuzach.. z węglem w kieszeniach.. :D Suma sumarum... wszystkie niegustujące w spoconych wieśkach w rajtuzach .. jednak powinny się malować...

Gość Vitallssss
Może to ten węgiel dostaje się do krwioobiegu przez skórę? :D

ja nie paluje sie , bo nie lubie. Jak gdzies wychodze raz na jakis czas to tak , wtedy widac roznice. Denerwuje mnie potem to cale zmywanie, ale kazdy ma swoje zdanie. Sa kobietki, ktorym naprawde masuje delikatny makijaz , coz kwestia gustu

przecież on nie maluje węglem po mojej skórze maluje na papierze, na brystolu, na ścianie w jego obrazach przeglądam się jak w lustrze a lustra jako takiego nie potrzebuję i potrzebować nie będę wyraz twarzy mojego mężczyzny i jego rysunki starczą mi za ocenę dwa lata temu gdy wyrzuciłam wszystkie pudry, wyrzuciłam też lustra, prosto z okna na chodnik, nie bałam się, odważyłam się nie widziałam się w lustrze od tych dwóch lat, a wiem że jestem piękna Ty tego o sobie nigdy nie powiesz, ponieważ się malujesz

Gość Vitallssss
Ja też się nie pałuje.. :D

Gość nie eerererreer
arpad17 >>>> hahaha nie pałuje się a niektóre kobiety masuje :D:D:D:D:

Gość Vitallssss
Jak mówiłam, w końcu brzydota to odmiana piękna... I w tym kontekście ...

u nas w mieszkaniu wszystkie ściany pokryte są rysunkami mojej twarzy, czasami śmieję się że jak w jaskiniach ludzi pierwotnych :D a tak na serio to jestem dumna gdy idę korytarzem, idę do łazienki, kuchni i wszędzie widzę swoją twarz malowaną węglem ostatnio zaczął rysować na suficie i nawet gdy leżę to widzę swoją twarz więc po co mi lustra? uważam że pudry są dla gejów czy jakichś osobowości scenicznych lub jak ktoś pisał wcześniej - prostytutek kobieta kochana, pewna swojej urody, otoczona miłością mężczyzny z węglem - nie potrzebuje malowideł

Gość U1BATORZURBATOR
Bog storzyl meszczyzne popatrzyl na niego, potem stworzyl Kobiete, popatrzyl i rzekl "A ty to bedziesz musiala sie malowac"

Gość Vitallssss
nie maIuję się od dwóch lat - ale z pewnością wtedy trzeba pilnować swoje rajstopy.. i buty podbite... :D

Gość brawobrawissimo
Dziecinko 🖐️ 🖐️ świetnie się bawisz, ale niestety - sama z sobą, chociaż, muszę przyznać - polot masz :classic_cool: