Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam taki problemik

jak piscic krocze chlopaka reka?

Polecane posty

Gość mam taki problemik

problem dosyc glupi ale jednak dla mnie powazny. Od ponad pol roku jestem z chlopakiem, kochamy sie, jest on moim pierwszym partnerem sexualnym. Przed nim bylam w 7 letnim zwiazku, ale uprawialismy tlyko sex oralny, piescilismy sie itp. No i teraz mam taki problem , ze krepuje sie piescic reka krocze mojego chlopaka mimo, ze bym chciala. wynika to z tego, ze ja rpzed nim mialam tylko tego jednego chlopakaoboje bylismy dla siebie pierwsi. A moj obecny chlopak mial przede mna duzo dziewczyn i ja sie jakos krepuje tego, ze bede gorsza od nich w tych pieszczotach. On mnie kocha, uczy mnie sexu itp itd jest zawsze wyrozumialy, opiekunczy itp ale ostatnio wlasnie mi powiedzial, ze malo go pieszcze, czys ie wstydze, krepuje czy po prostu tergo nie lubie...i ze oczywiscie nie bedzie mnie do niczego zmuszal jezeli nie chce, no a ja bym chciala ale kurcze nie chce na jakas slamazare wyjsc... jak piescic penisa chlopaka?

Gość nuum loock
Najlepiej w przysiadzie

Gość mterek
jakie głupie problemy ludzie macie... poczytaj, obejrzyj filmy w googlach, a te 7 lat bez klasycznego seksu to co najmniej dziwne...