Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uzalezniona w 100%

Jak się wyleczyć z uzależnienia od kafeterii ?

Polecane posty

Gość uzalezniona w 100%

Przez wypowiedzi niektorych ludzi popadam w depresje . Spedzam tu za duzo czasu , wiem ze 99% siedzących tu to osoby z problemami , wiekszosc z psychicznymi . Jak sie z tego uwolnic ? Tylko nie piszcie ,ze zostane tu na zawsze. Mam nie zaplacic za internet ?

Gość U1BATORZURBATOR
Nie da sie ja wlasnie wpadlem w to uzaleznienie, musisz palic mniej papierosow :) Pozatym polecem wodke :) Poprostu znajdz se inne uzaleznienie!

Gość ja wiem ja wiem ja wieeeem
ómżeć.

Gość U1BATORZURBATOR
Polecam wiecej lodow :D

Gość uzalezniona w 100%
tu jest problem... Zaczęłam tu wchodzic z powodu kompleksów i samotnosci,braku znajomych i wpadłam w jeszcze większe bagno :( spędzam tu całe dnie ,zamiast ruszyc tyłek i naprawic swoje zycie. Przykro mi to mowic,ale nie udalo mi sie tu znalezc pomocy , smieszne i zalosne :/ Jesem na forum od sierpnia , i od tego czasu ograniczylam kontakty ze swiatem do minimum. Mam dośc ale i tak tu wracam , nie moge sie powstrzymac :(

Gość U1BATORZURBATOR
Sorry, ale jestes poprostu P O J E B A N A

Gość uzalezniona w 100%
nie uznaję lekarzy to konowały , tylko 2 razy w zyciu korzystałam z ich pomocy - ospa i świnka

Gość U1BATORZURBATOR
Racja downa nie lecza :) Idz kurwa TV poogladaj :D

Gość 001
nie Ty pierwsza, nie ostatnia. Uzależnienie trwa co najwyżej kilka lat, więc kiedyś wyjdziesz z tego, a przynajmniej złagodzisz formę :)

Gość Bo rachunków za kafe nie płaci
zablokuj strone kafeteria. opcje internetowe -> prywatność albo tu jest dokladna instrukcja: http://lmgtfy.com/?q=jak+zablokowa%C4%87+stron%C4%99+internetow%C4%85

Gość kaj;faj;fja;
jestem w identycznej sytuacji...ja także to miejsce odkryłam jakoś w zeszlym roku (chyba ze straciłam pamiec i moze jeszcze o rok wczesniej) z tego samego powodu co Ty zaczelam tu zagladac i tez nie poprawilo mi sie wrecz pogorszylo, nawet jak mam w miare dobry nastroj to z przyzwyczajenie tu zaglądam a jak juz wejde to nie moge sie oderwac, czytam te wszystkie topiki i zaraz dostaje dola, nie potrafie z tym zerwac jest coraz gorzej

Gość 001
niby niezły pomysł, ale potem pzrecież mopzna użyć googla do wpisania hasła "jak odblokowac stronę internetową?", chyba, ze googla też od razu zablokuje :)

Gość ewkkamarchewka
Tez sie probuje odzwyczaic, bo tu ludzie tylko doluja innych. A do tego powinnam sie teraz uczyc a nie tu pisac.

Gość essmeralda nokia
ja tu siedze od maja....masakra. Im dluzej tu jestem tym gorzej, wiekszosc doluje innych, obraza,wyzywa ale jednoczesnie to forum wciaga... To jest straszne

Gość mam kolana dwa
Dokładnie, od razu rozmowy mniej żwawo się kręcą.

Gość mam kolana dwa
Ej kurcze ja tu dopiero 2 tyg egzystuję, mam nadzieję że mnie tak nie opęta:O