Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

patrycja888

do czego prowadzi nieleczona alergi ??

Polecane posty

Gość ALERGIczka.....
leczyłam sie u alergologa 10 lat i nawet byłam na odczulaniu,niestety mogli mnie odczulić na 1 alergen wziewny.Później dostałam alergii pokarmowej i kontaktowej,a wziewna poszerzyła się o innne alergeny. Leki typu amertil,loratydna itp.nie lecza alergii.Już miałam dosyć i zaczęłam sama szukać.

Gość ALERGIczka.....
Luszczyca jeżeli ty jesteś zadowolona z lekarza,to przeciez ja nie mówię ,że masz się leczyc takjak ja.Mnie lekarz nie pomógł,zreszta zapytaj lekarza czy alergia jest wyleczalna,powie ci że nie,ale mozna ulzyć w objawach i to nie do końca,zbyt mało jeszcze wiesz.A wybór należy do każdego ja nikogo tu nikogo nie zmuszam,czy też nie namawiam do leczenia alternatywnego.Mnie takie leczenie bardzo pomogło,a czy ktoś z tego skozyta to juz jego sprawa.Pisze tylko po to, jezeli ktos bardzo cierpi by rozejrzał się za innymi metodami leczenia,na początku brałam amertil,zeby nos nie był taki zapchany teraz juz nie muszę. pozdrawiam

Gość bbettiixx
alergiczka---na co jestes (bylas uczulona?) i czy jeszcze wystepuja u ciebie jakies objawy alergi??

ttak sie zastanawiam bo na 80% jestem uczulona na pierze .mam koldry z pierza i poduszki pod ktorymi spie od lat . czy jak sie ich pozbede to jest szansa by sie zmniejszyla ta alergia? moze zniknie choc troche katar? czy nie ma juz to znaczenia i musze sie np odczulac? (kichalam zawsze wieczorem, w nocy i ze 2 godziny rano ) . pozniej juz bylam zupelnie zdrowa. i tak wkolko bylo .dnie byly ok a wieczory ,noce i ranki nieciekawe. wystarczylo ze zaczelam scielic lozka odrazu kichalam . MYSLE ze to ALERGIA NA PIERZE . jak myslicie? jak wyrzuce to wszystko to cos to da wogole?

Gość Luszczyca
Ja nie jestem zadowolona z lekarzy i ciagle tu powtarzam,ze lekarze nie lecza tylko zaleczaja,a kazda chorobe mozna wuleczyc,cos Ci sie pomyliło ALERGIczka.....

Gość promusia88
tak jak wiekszosc odpowiem - nieleczona alergia prowadzi do astmy. I dziwi mnie, ze nie podjelas zadnych kroków w leczeniu swojej alergi. Powinnas wybrac sie do alergologa i zrobic badania. Ja mam alergie na roztocza w kurzu. Pierwsze co zorbilam jak sie dowiedzalam, ze jestem uczulona to wyrzucilam z domu wszystko co gromadzilo kurz, pozbylam sie zaslon, dywanów, narzutów itp. Czesto sprzatam i wietrze pomieszczenia. Dodatkowo uzywam tez allergodilu w aerozolu i kropli do oczu. I pomaga mi zalagodzic objawy. Wczesniej bralam zyrtec w tabletkach, ale powodował u mnie zaburzenia koncentracji i musialam odstawic. Powinnas wybrac sie do alergologa i podjac leczenie.

Gość defwwf
nieleczona alergia prowadzi do zapalenia zatok- nie polecam

Gość Paulina 9888
Zgadza się,nieleczona alergia może mieć później swoje poważne konsekwencje,wiec lepiej nie wiedzieć co się stanie i od razu zająć się problemem. Polecam takze testy na alergię www.Egooptima.pl

Gość gość
Zapraszam do mojego forum o alergii astmie i nie tylko,tematy są różne,kto chce nie pisze na adres email. BluesSea1@wp.pl

Gość gość
dużo ciekawych i przydatnych informacji jest również na stronie odetchnijspokojnie.pl