Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rosinka x

Zemdlalam? dlaczego?

Polecane posty

Gość rosinka x

rano siedze w wc,czuje ze mi slabo,chyba zwymiotuje.. zdazylam sie ogarnac ,usiadlam na podloge i nawet nie pamietam czy sie polozylam czy upadlam,zas do tej pory odczuwam bol glowy i nosa. W drodze do pokoju(z pomoca brata)tez nic sobie nie przypominam.. wiec chyba zemdlalam po raz kolejny. Spalam caly dzien, caly czas czuje silny bol brzucha,promieniujacy az do krocza,ze nawet za przeproszenem wysikac sie nie moge.Przepraszam,ze pisze takie rzeczy ale martwie się.. po raz 1 tak się zdarzyło. Isc do lekarza mogę w poniedzialek dopiero,chociaz nie wiem czy jest sens zawracac mu glowe :o. Mieliście tak? Czy to moze byc jakas choroba? Pozdrawiam 🌼

Gość diva..
idź, jeżeli tracisz przytomność to nie jesteś zdrowa, musisz się zbadać

Jeśli brzuch ma z tym coś współnego to trzeba iść do lekarza. Mierzyłaś gorączkę? Masz możliwość zmierzyć ciśnienie?

Gość rosinka x
nie mam jak zmierzyc cisnienia.. nic nie pilam ani nie jadlam takiego,zeby moglo sie przyczynic do zlego samopoczucia.

Gość rosinka x
cd. nie mierzylam,poszlam spac od razu oblal mnie zimny pot,opadlam z sił dosłownie..

Gość rosinka x
nie strasz mnie :(

Gość chorujesz na na
morfologie krwi zbadaj

Gość rosinka x
konieczko-co to TO nie ;)

Trudno stwierdzić, co to. Jeśli najpierw bolał cię brzuch, tak jakbyś miała skręt jelit, a potem z powodu tego bólu zrobiło ci się zimno, ooblał cię zimny pot i zrobiło ci się słabo, to mogło być zatrucie, lub refluks. Ale ponieważ cały czas boli cię brzuch, to może być coś poważnego. Omdlenie mogło być skutkiem pogody,+ choroba + niskie ciśnienie. Albo mogło być od choroby. Mógł to być także wstrząs.

Spadło ci gwałtownie ciśnienie, pytanie tylko co było przyczyną? Miewałaś już wcześniej takie zasłabnięcia?

JESTES W CIAZY MOJE GRATULACJE !!! E , od tego nikt nie umarl ! Z magazynu znikla guma ? Dla tych trojga dzieci taty wyrok jasno swieci !

Gość rosinka x
podszywy darujcie sobie.. bimbalek- nie,nigdy. Dzis po raz pierwszy..

Gość rosinka x
haha, nie ma takiej opcji - NIE JESTEM w ciąży :P

Gość Rower Bronisława
czemu nie była byś drugą dziewica któa zaszła :classic_cool:

Gość rosinka x
mozliwe ze to jest to co mowisz,wstrzas.. dla upewnienia chyba jednak bede zmuszona wybrac się do lekarza :o

Gość rosinka x
:D

Gość blondi 66666666
ja zemdlałam ale to było tak: byłam w kościele i się słabo poczułam a rano nic nie jadłam w kościele stałam chciałam wyjść na podwórko otworzyłam drzwi i leżałam już bo zemdlałam i z samej góry na sam dół spadłam ze schodów. później było wielkie zamieszanie zjawili się moi rodzice , którzy byli w kościele i przyjechała karetka zabrali mnie do szpitala tam byłam tydzień . Przyjechałam do szpitala rrobili mi dużo różnych badań . Miałam wstrząśnięcie mózgu , bardzo mocno zbity prawy łokieć wybita większa część zęba stałego, cała prawą twarz bardzo mocno porysowaną , krwiaki na twarzy i rozcięty łuk brwiowy który mi zszywali. A na następny dzień miałam prawe oko tak opuchnięte że samo mi sie zamknęło było strasznie fioletowe a gdy po 4 dniach otworzyłam to miałam białko oczne strasznie czerwone . i nadal tak mam .To ma zejść gdzieś tak po 3 tygodniach. :(

Gość gość
masakra jakaś

Gość gość
Poprzedni skracacz linków wygasł. W związku z tym jeszcze raz. Tutaj są wypunktowane przyczyny omdleń: http://t1p.de/7zf0