Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bob budowlaniec

jestem za budową wielkiego pomnika ofiar katastrofy

Polecane posty

Gość bob budowlaniec

Smoleńskiej w Warszawie po tym co Rosjanie zrobili z tablicą to na pomniku w Warszawie powinno być zaznaczone w jakim celu delegacja razem z prezydentem tam poleciala ,tak żeby każdy obcokrajowiec przyjeżdzający do Warszawy wiedział co to jest Smoleńsk i Katyń

Gość nadziany_jeleń
ile wpłacisz na kamień węgielny, pozwolenie, plac :P buduj wolny kraj :classic_cool:

Gość ehhhhhe
obcokrajowcy przyjeżdzaja do warszawy poruchac a nie pomniki oglądać

Gość pimpek sadełko
ja też jestem za i powinni z powrotem postawić ten krzyż przed pałacem

Gość guciowa bzdziągwa
krzyż to nie koniecznie ,ale z pomnikiem się zgadzam ,chociaż do tej pory myślałam inaczej ,dzisiejsze wydarzenia zmieniły troche mojego spojżenia na te sprawy ,chyba byłam troche lemingowata

Gość Trebron
Jeszcze im kurhan usypać i urządzać pielgrzymki jak do Ziemi Świętej. Może jeszcze Święto Państwowe na pamiątkę tego dnia? I wartę honorową 24 na dobę. Tylu Wielkich i Wspaniałych Polaków poległo w podobnych lub innych okolicznościach i jakoś nikt im pomników nie wznosi. Zginęli, trudno, było nieszczęście, żałoba i smutek i basta.

Gość kiedyś było tak
jasne wielki jak wieża Babel a pod nim my - Polacy - nie rozumiejący się, bo każdy jakby innym językiem mówił najważniejsze, że mamy już wielkiego Jezusa

Gość nie pierdaczcie
ani kurhan ani kopiec tylko normalny godny pomnik w centrum stolicy

Gość gfdhfdjfdfdsfdfsd
hahha obcokrajowcy przyjezdzają sie poruchac a nie pomniki ogladac ;p to ci sie udało, ale to cała prawda nawiedzeni ludzie bedą pomniki budowac, wystarczy tablica upamietniająca i tyle, a no i zawsze znajdziecie cos ona rosjan co co wam kurwa chodzi

Gość bob budowlaniec
ci co przyjadą się ruchać niech się ruchają z czasem życie też ich wyrucha ,a pomnik niech służy tym co chcą osiągnąć w życiu więcej niż tylko się ruchać i stoją trochę wyżej niż zwierzęta dla których ważne jest tylo jedzenie prokreacja

Pomnik?Z jakiej okazji?Najgorszy prezydent i pomnika mu stawiac? Bierut tez umarl w Rosji a pomnika brak.

Oj, żeby tylko nie był większy od tego ze Świebodzina. Jeszcze nam się Ojciec Dyrektor obrazi i wtedy to będzie dopiero katastrofa :-O

Gość meridoll
jestem za budową pomnika i nie zgadzam sie żeby mogli o tym decydować tylko warszawiacy tak jak chce Walcowa Warszawa jest stolicą Polski

Gość agnieszka debinska
tez jestem za tym jesli walcowa go nie zbuduje to sparalizujemy to miasto

Gość sara3535
A kto pytal sie Rosjan czy wolno stawiac u nich nasz pomnik? Jesli jestescie tacy oburzeni tym co sie stalo to byscie powiedzieli gdyby Rosjanie stawiali u nas pomniki nie pytajac sie o zgode. Dwie panie zadecydowaly o postawieniu tam pomnika i swieta inkwizycja strasznie oburza sie ze napis Ruskim sie nie spodobal. A moze ktos wpadnie na pomysl aby w Ameryce postawic jakis pomnik bez pozwolenia?

Gość wiem,ze smieszne ale prawdziwe
a ja moge na ochotnika nasrac na pomnik :)

Gość janinaa
sram na ten cały smolensk

Gość ciocia samo zlo
dla jednych był najgorszym prezydentem a dla innych był najlepszym,a ja uważam że nie zasłużył sobie na takie pomiatanie i pogarde jakią mu zgotowali przeciwnicy polityczni , ta nienawiść was zaślepia piszemy tu o pomniku wszystkich ofiar katastrofy a nie o pomniku tylko dla prezydenta Kaczyńskiego

Gość dla porzadku dobrze wiedziec
za kamiewn pod te pierwsza tablice ptrzytaszczyli i postawili Rosjanie, Wdowa po p Kurtyce + czesc ludzi z rodzin , nie pytajac o zdanie nikogo wzieli wiertarke i na tym kamieniu ruskich przyczepili swoja tablicę. No wypadalo to uzgodnic, w koncy ich kamien i ich ziemia. Oczywiscie fatalnie sie stalo,ze ta podmiana nastapila przed sama uroczystoscia. Co do wielkiego pomnika - no ludzie - pomnik tych, co jechali na uroczystpsci nie moze byc wwiekszyod pomnika tysiecy oficerow , z powodu ktorych tam jechali - no chyba jakas logoka powinna byc.

Gość do tych co srają plują
szczają mają gdzies itd Smoleńsk ,Katyń Polske ,Prezydenta,Premiera POLSKA CALA TEŻ WAS OSRA

Gość anna otalnn
jebbbbac was

Gość eee bo zgłupiałem
a na powązkach co jest?

Gość warszawski kac.......
bo to głupi debilny naród

Gość dżosef
chyba logiczne że nie o gabaryty tu chodzi a żeby tak jak ktoś tu napisał zeby to był godny pomnik w godnym miejscu w stolicy o tej katastrofie słyszał cały świat ,cały świat widział jak Polacy byli wstrząśnieci i zjednoczeni w tej tragedii ,komuś przeszkadzał widok tej zjednoczonej masy ludzi ,a pomnik będzie zawsze te wydarzenia przypominał więc jest solą w oku

Gość eee bo zgłupiałem
ale przecież jest

Gość będziecie robić za 1200 zl bo
nie wiecie co to ojczyzna, patryjotyzm, honor ,koleżenstwo ,umiecie tylko podkładać świnie bliżniemu ,najlepiej polaczków skłucić skaczą sobie do gardła sami siebie pilnują żeby im nie bylo lepiej

Gość 1234actiwe
musi być pomnki w stolicy ,i dlaczego jeszcze go nie ma

Gość jest na powązkach
.

Gość bankbankbank
będę w lecie w stolicy chciała bym mieć gdzie zapalić znicz .Powązki powinny być dla rodzin ofiar

Gość pomnik w stolicy musi być
"takiego dramatu współczesny świat niewidział" tak powiedział premier tusk dlatego to trzeba upamiętnić