Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość garbata dzwonniczka z notre da

Czy ktoś z was widział kiedyś ładną albo seksowną garbatą dziewczynę?

Polecane posty

Gość garbata dzwonniczka z notre da

czy takie są z góry skazane na cierpienie i chodzenie kanałami? :(

Gość suzie max
ja nie , ale mój kolega widział bardzo ładną dziewczynę bez dłoni

Gość Gryń
Widziałem taką dziewczynę. W autobusie. Miała bardzo ładną buzię i była zgrabna. Blondynka z okropnym, wielkim garbem. Modnie ubrana i była naprawdę bardzo seksowna. Wysiadła na kolejnym przystanku, a ja nie zdobyłem się na to, by próbować ją zagadnąć. Do dzisiaj tego żałuję. Nie zamieniłem z nią jednego słowa, ale mnie oczarowała. Ciągle mam ją w pamięci. Bez potrzeby jeździłem potem tą linią by ją spotkać ale nigdy więcej je nie spotkałem. Nie, no po prostu jestem beznadziejny.

Gość marawstala
Tak, kolezanke z pracy...

Gość Zenek

Ja taką dziewczynę widziałem w Jarosławcu na plaży. Nie znoszę tłumu i rozwrzeszczanych dzieci, dlatego szedłem wzdłuż plaży szukając spokojniejszych miejsc. Znalazłem odosobnione zacisze i tam położyłem koc. Leżała ode mnie niedaleko ale zobaczyłem ją dopiero wtedy, gdy wstała i poszła się wykąpać w morzu. Bardzo zgrabna, brunetka ale z potwornym garbem. Długie nogi, duże piersi ale bardzo krótki tułów. Poznaliśmy się, pieprzyliśmy się, była nienasycona. Mogła to robić na okrągło, a ja nie dawałem rady. Miała na imię Ania i tylko to wiem. Potem znikła, wyjechała, koniec. Dlaczego nie chciała dać mi telefonu ani nic powiedzieć o sobie!!!!!! Nawet nie wiem skąd jest. Minęło dwa lata, dałem Ani swój numer i co??? I nic, zero kontaktu! Jak mam ją odszukać? Co mam zrobić? ANIU BŁAGAM ODEZWIJ SIĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Przecież nie zrobiłem nic złego do ku...wy nędzy!!!!!!!!!!!!!!!! Nie potrafię zapomnieć. Aniu, Anulko proszę...