Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość deisire iliek faier

Podajcie mi 5 przykladowych powodów dla których nie wraca się do domu?

Polecane posty

Gość deisire iliek faier

potrzebuję do wypracowania , a nie mam pomysłow , póki co myślałam że - popsuł się autobus - w domu przyjęchali goście i nie mam miejsca do spania - ktoś zasłapł na ulicy i musiałam pomagać więc nie wracam do domu - biorę udział w demonstarcjac - boję sę ze ktoś mnie śledzi i unikam powrotu do domu by nire sprowdzacić nieszczęscia na bliskich

Gość zasłapł
wtf? :O

Gość deisire iliek faier
przepraszam nie umiem jeszcze dobre polskiej ale potrzebuje pomocy z wypracowania , zasłapł = ktoś poczuje sie źle , musiałam pomódz, czy ktoś zna jakiegoś powody żeby nie wracać do domu na wypracowanie z polskiego pisżę

Gość fbgf
-nie dam rady (czytaj: jestem pod wpływem) - mam sex - nie warto już bo jest 5rano a na 7ma mam być w robocie -jest impra -mam kochankę/ka -montuję meble -zwiedzam Paryż nocą -szukam musztardy i wieleee wieleee innych

Gość iti goł hołm?
- upiłaś się i leżysz pod płotem, - upiłaś się i leżysz na klatce schodowej, - nie kochasz już żony/męża i śpisz u kochanka/kochanki, - zanik pamięci i nie możesz trafić, itd. 🖐️

Gość szukam pomysłu...
Ale do jakiego domu, bo nie rozumiem pytania.

Gość bjabjxdv
-najebałem sie i nie wiem gdzie jestem... -spędziłem noc z .... -napadli mnie... -zostaje w pracy na nadgodziny (16)... -zostałem zatrzymany/przesłuchiwany przez policje...

Gość iti goł hołm?
bjabjxdv - źle się prowadzisz :(

Gość bjabjxdv
bo?

Gość iti goł hołm?
jeszcze się pytasz? :( pijesz, spędzasz noce z nie-wiadomo-kim, zbyt długo pracujesz, a potem na ciebie napadają, a potem cię przesłuchują. wstydziłbyś się. jeszcze o tym piszesz.

Gość bjabjxdv
też Cie kocham :D tak juz mam !

Gość deisire iliek faier
jestem murzyniem \z wielką pałą (penis) oddam sie komu trzeba za pomoc z wypracowaiem

Gość sara3535
1.dom sie zawalil 2. piorun w niego strzelil 3.Komornik nas z domu wyrzucil 4.bo cos tego domu nie lubie 5.pies mi zerzarl klucz od domu. Sa to najmniej drastyczne powody , mogloby byc gorzej.

Gość deisire iliek faier
a napisze ktoś za mnie przynajbliższej okazji chociaż wstęp? bo ja myślę o tak : "wielu z nas w dzisiejszych czasach nie ma domu i dokąd wracać, to powoduje bezdomność i bezrobocie. jednak są też ludzie poasiadający dom i mieszkanie ale nie mogą tam wrócić z róznych przyczyn. Do takich przyczyn nalezy między innymi nagłe skażenie środowiska z elektrowni jądrowej napedzanej uranem jak w czarnobylu ludzie zostali skazani na czekanie w sferze epicentrum wybuchu by nie napromnieniować bliskich członków rodzin zwierząt i przyjaciół. ..." dobry wstęp?

Gość chyba bedzie dobre
lub tez można napisac cos o rodzinach w których jest coś nie teges np patologia.Ale w czasach gdy wybuchła fukuszima to może bedzie git.

Gość iti goł hołm?
bjabjxdv - ja też 🖐️ wstęp dobry, tylko popracuj nad interpunkcją, bo kuleje 😭 literówki też wyeliminuj. ponadto coś mi zgrzyta - bezrobocie i uran - tu coś nie gra.

Gość sdt5yhjj
ja osobiście nie wróciłam na ten weekend do domu ponieważ mia łam operaje plastyczną :P i postanowiłam wrócić do domu dopiero wtedy gdy zniknie opuchlizna (miałam powiększanie ust)

Gość deisire iliek faier
kontuyacja " Innym powodem może być choroba np. grypa albo sars ludzie nie mogą opuszczać namiotu UNO by nie zarazić innym pozostają w strefie kfarantany i cierpią z tęsknoty za swoją domową pieczą ogniskiem i ciepłej rodziny. Kolejną przyczyną jest niewatpliwie rozstąp ziem lub powódź gdy trfa akcja ewakuacjyny środki drogowe nie pozwalająludziom zrozpaczonym jeździć do domu i muszą przebywać tam gdzie są i sie nie ruszać by nie umknąć z życiem jednak to powoduje dyskomfort psychiczny i w rezultacie choroby psychosomatyczne jak dyspareunia, depresja, owrzodzenia, zapalenia jelit.

Gość deisire iliek faier
to już 3 wymienione z takich ładnych przyczyn , teraz brakuje mi jeszcze 2 przykład z opercają jest dobry " przypadki jednostek nie są również obojętne na cierpienie niemocy powrotu do domu, niektórzy wskutek kalectwa bońć przebytej choroby czy operacji postanawiają nie kalać rodzinnego gniazda wywołując poczucie nieprzyjemności w bliskich np poprzez okazywanie im ran blizn kikutów i skaleczeń , otarcia naskórka, oparzenia, rany kłute, cięte szarpane, braki uzebienia, opuchlizna, ślady po drenie lub igłach. to powoduje że często umierająz powodu przebytej choroby i braku bliskich członków rodziny i brak swojego domowego zacisza w cierpieniu umierają w heroiczny sposob oddając hołd swym bliskim

Gość iti goł hołm?
nie pisz o dyspareunii i namiotach, przecież to nie pasuje zupełnie. wywal któreś.

Gość iti goł hołm?
nie zapomnij o zanikach pamięci, to musisz wrzucić!

Gość deisire iliek faier
dlaczego to odrzucić ? uran dyspareunia ? przecież to są informacje szczegółowe i dostanę za nie punkty dodatkowe z racji walorów estetycznych i wartości treści , czy nie? :(

Gość iti racja
alzheimer jest git - codziennie poznajesz nowych ludzi.

Gość iti goł hołm?
dyspareunia - no tak, a jak się któraś z członkiń komisji obrazi? "alzheimer jest git - codziennie poznajesz nowych ludzi." o to, to! i nie trzeba do domu wracać!

Gość deisire iliek faier
boje sięże rozmijam sie z tematem bo chodziło o przyczyny zależne a nie nalezne od osobuy

Gość iti goł hołm?
popłakałam się tu :D :( :D skoro zależne przyczyny, to o uranie jak najbardziej możesz napisać. byle nie za dużo szczegółów (wystarczy, że napiszesz w którym roku został wynaleziony, więcej nie potrzeba), bo mogą ci zarzucić, że praca nie na temat.

Gość czy ktoś wie czy ktoś powie
do góry bo ważne