Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość l0si3

Jaki kolor włosów będzie dla mnie dobry?

Polecane posty

Gość Konradolo
Kyrie eleison! Chryste eleison! Kyrie eleison! Chryste usłysz nas! Chryste wysłuchaj nas! Ojcze z nieba, Boże - zmiłuj się nad nami! Synu Odkupicielu świata, Boże, Duchu Święty, Boże, Święta Trójco, Jedyny Boże, Święta Maryjo - módl się za nami! Święta Boża Rodzicielko, Święta Panno nad Pannami, Matko Dobrej Rady, Córko Ojca Przedwiecznego, Matko Syna Bożego, Oblubienico Ducha Świętego, Przybytku Trójcy Przenajświętszej, Bramo niebios, Królowo Aniołów, Ozdobo Proroków, O dobra Rado Apostołów, O dobra Rado Męczenników, O dobra Rado Wyznawców, O dobra Rado Panien, O dobra Rado wszystkich świętych, O dobra Rado uciśnionych, O dobra Rado wdów i sierot, O dobra Rado chorych, O dobra Rado strapionych i więźniów, O dobra Rado ubogich, O dobra Rado we wszelkich potrzebach, O dobra Rado we wszelkich niebezpieczeństwach, O dobra Rado w pokusach, O dobra Rado nawracających się grzeszników, O dobra Rado konających, We wszelkich sprawach i potrzebach - użycz nam dobrej rady! We wszelkich wątpliwościach i zamieszaniach, We wszelkich smutkach i przeciwnościach, We wszelkich niebezpieczeństwach i nieszczęściach, We wszelkich niedostatkach, We wszelkich krzyżach i dolegliwościach, We wszelkich pokusach i natarczywościach, W prześladowaniu i oczernianiu nas, W każdej wyrządzonej nam krzywdzie, We wszelkich niebezpieczeństwach duszy i ciała, We wszelkich potrzebach, W godzinę śmierci, Maryjo, Matko Dobrej Rady, Baranku Boży, który gładzisz grzechy świata, przepuść nam Panie! Baranku Boży, który gładzisz grzechy świata, wysłuchaj nas Panie! Baranku Boży, który gładzisz grzechy świata, zmiłuj się nad nami!

Gość l0si3
w czasie spowiedzi zaglądam księdzu pod sutannę po czym dokonuję na nim zuchwałej kradzieży kieszonkowej:classic_cool:

Gość camerun
Kiedy ranne wstają zorze, Tobie ziemia, Tobie morze, Tobie śpiewa żywioł wszelki, Bądź pochwalon, Boże wielki! A człowiek, który bez miary, Obsypany Twymi dary, Coś go stworzył i ocalił, A czemuż by Cię nie chwalił? Ledwie oczy przetrzeć zdołam, Wnet do mego Pana wołam, Do mego Boga na niebie, I szukam Go koło siebie. Wielu snem śmierci upadli, Co się wczoraj spać pokładli, My się jeszcze obudzili, Byśmy Cię, Boże chwalił. Boże w Trójcy niepojęty, Ojcze, Synu, Duchu Święty, Tobie chwałę oddajemy, Niech dla Ciebie dziś żyjemy

Gość Konradolo
moja babcia klaszcze u Rubika motylem :classic_cool:

Gość l0si3
Ruda-Antonino, książkę piszesz, że mój wiek jest Ci tak potrzebny? Ale dobrze, lat mam 17, dla twojej wiadomości.

Gość camerun
mój Rubik klaszcze babcię motylem :D

Gość l0si3
Zdjęcie było robione dawno temu, lecz kolor oczu i skóry nic się nie zmienił, Moja Droga. A to chyba jest najistotniejsze przy wyborze koloru, nieprawdaż?

Gość Federika776665
ale szczoch! i już na kafe. strach pomyśleć co będzie później :O

Gość ruda - antonina
sikorka-bogatka uwiła sobie gniazdko na moim łonie - cóż to za piękne i mądre stworzenie. w zimie dokarmiałam je wszami łonowymi, co za radość :)

Gość l0si3
Zainspirowała mnie twoja historia, naprawdę.

Gość Federika776665
w piątki pracuję w wiejskim barze za barem. nieszczęśnikom którzy się nawiną, rozrabiam wodke szczochem

Gość jejku nie rob tego
nie farbuj, masz piękny kolor i zdrowe włosy. szkoda to psuć!!

Gość zazwyczaj mam
zazwyczaj umiem dobrać innym osobom kolor włosów. Ale w Twoim przypadku jakoś nie mogę :) może coś z rudości by pasowało?? chociaż nie... jakiś koniak. Chyba jednak w tych naturalnych jest najlepiej :)

Gość kokokokokoo
dziewczyno jestes sliczna i kolor wlosow tez masz ładny. Jak zaczniesz farbowac, to bedziesz to musiala robic regularnie, bo odrosty nie wygladaja dobrze. Jak masz ochote na zmiane, to pokombinuj z ksztaltem fryzury, ale nie farbuj bo bedziesz zalowac( ja zafarbowalam kilka lat temu i do teraz musze, mimo ze farba ma bardzo podobny kolor do mojego naturalnego, to odrosty sa widoczne.)

Gość Władysław 1948
l0si3 - może masz ochotę spotkać się z 63-latkiem w realu? jestem przystojny i mam wysoką emeryturę. moglibyśmy przy kawie porozmawiać o twoich włosach. mogę dojechać...

Gość l0si3
No cóż, dziękuję :) Czyli chyba wszystko pozostanie bez zmian. :)

Gość l0si3
Hahahahah, owszem. Nie mam niczego lepszego do roboty.

Gość Władysław 1948
l0si3 - nie chcesz mnie poznać? jestem bardzo ułożonym wdowcem, delikatnym i taktownym...

Gość Władysław 1948
a mnie byłoby miło pogłaskać cię po włosach i ułożyć przepiękną fryzurę

Gość l0si3
Naprawdę?

Gość l0si3
musze już lecieć, bo stary drze mordę z łazienki, że wspólna kąpiel gotowa. władku-odezwę się

Gość l0si3
stary utknal w wannie, wiec jeszcze mam chwile, zeby pokonwersowac :)

Ale kolor włosów, który masz, bardzo ci pasuje.. :D ja bym nie farbowała..:) zawsze to kilka lat dłuzej zdrowych włosów :) Bo jak zaczniesz farbować, to będziesz musiała to robić regularnie, bo beda odrosty..