Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xoxoxoxoxoxoxoxox

Chcę się zakochać !

Polecane posty

Gość xoxoxoxoxoxoxoxox

Ale mam okropny humor... Strasznie mnie dzisiaj naszło. Zazdroszcze wszystkim zakochanym.. Mam 19 lat i jestem atrakcyjna i podobam sie wielu facetom ale dlaczego do cholery nie mogę spotkać nikogo kto zrobi na mnie wrazenie? Jak facet jest przystojny i w moim typie to okazuje się idiotą ,a jak jest naprawde w porządku to w ogóle mnie nie kręci wizualnie. :(

Gość elcia:)
ojj chyba znalazłam kogos kto ma tak samo jak ja :| wiem jakie to wkurwiające ale to nie nasza wina złotko :) tylko facetów

Gość myszakkka
odradzam.Milosc to łzy.Prawdziwa milosc zadko konczy sie happy end-em...

Gość xoxoxoxoxoxoxoxox
Elcia :) to jest tragedia , ja już mam dość , tez chce miec sie do kogo przytulić :/

Gość wiem,ze smieszne ale prawdziwe
mam to samo :O .. ja pierdole teraz wszędzie gdzie nie spojrzysz są jakieś pary... :O

Gość xoxoxoxoxoxoxoxox
ale to jest okropne ;/ nawet nie wiem gdzie można kogos poznać , nie jestem jakaś desperatką ! Na imprezach raczej nie szukam zwiazku bo watpie żeby mogło coś z tego wyjśc .

Gość xoxoxoxoxoxoxoxox
dokladnie wszyscy fajni ludzie mają już kogos albo nie widzą nic poza czubkiem swojego nosa.

Gość xoxoxoxoxoxoxoxox
no ja mam jakiś tam swoj ideał typu "brunet ciemne włosy , dobrze ubrany , półdługie włolski :? ah rozmarzyłam sie;-D no ale kurcze! nie chodzi mi wcale o ideał ,wystarczy ktos interesujący ,kto potrafi odprowadzic kobiete do domu po randce ,zadzwoni czasem bez powodu tak o żeby porozmawiać ,który sam będzie chciał się ze mna spotykac jak tylko będie miał wolną chwilkę, jak narazie spotykam samych prostakow!

Gość xoxoxoxoxoxoxoxox
no ale nie ma co ukrywac wygląd jednak jest wizytówka i najpierw patrzy się na to , w każdym razie ja mam straszny fetysz na punkcie meskich perfum i wlosw w stylu Zac Efron ;-D a Twój?

Gość xoxoxoxoxoxoxoxox
Przeciez tu jestes anonimowy :) z reszta po to jest ten topic m.in :) mów ,mów

Gość xoxoxoxoxoxoxoxox
ja tam zazdroszcze ludziom którzy nie są wybredni , są napewno bardziej szczęsliwi ;/ przynajmniej zawsze sobie szybko kogos znajda:D

Gość xoxoxoxoxoxoxoxox
ja jestem blondynka , niebieskie oczy :) ponoc ładną :D haha na powodzenie nie narzekam no ale cóż..

Gość xoxoxoxoxoxoxoxox
nie mam nic przeciwko:)

Gość xoxoxoxoxoxoxoxox
Ty podaj ja napisze do Ciebie:)

Gość xoxoxoxoxoxoxoxox
:>

Ja też tak miałam.. do czasu :) A czy Ty nie masz o sobie po prostu zbyt wysokiego mniemania? Może chciałabyś księcia na białym koniu bo Ty taka piękna, mądra.. ja osobiście nie chciałabym takiej zarozumiałej panny. Więc może pomyśl jak oni Cię postrzegają.. może dla nich jesteś pustą lalą.. przeanalizuj swoje zachowanie, wygląd itd. Ja miałam coś takiego,że nie potrafiłam się zakochać. Był chłopak, który mi się podobał. I tak mi się mógł podobać z rok.. ale jak tylko się dowiedziałam,że on też coś do mnie to jakoś mi momentalnie zależeć przestało :O i tak za każdym razem. Nawet taki temat założyłam na kafe. Teraz wiem,że po prostu musiałam dojrzeć. Od ponad dwóch lat kocham tego samego faceta. I co lepsze- on również mnie kocha :P