Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rocznica katastrofy

co robiłeś 10 kwietnia gdy dowiedziales sie o tragedii

Polecane posty

Gość rocznica katastrofy
Byłem w swoim osiedlowym sklepie, słycha ć było wiadomości w radiu. Spiker powiedział o katastrofie . Sprzedawca pogłośnił i wszyscy kupujący zamarli. Zaczęlismy rozmawiać o prezydencie, mielismy łzy w oczach. Wszyscy, bez wyjątku. Byliśmy wszyscy Polakami w tej jednej chwili...

Gość Liniajka
Byłam w pracy.. poczułam ulgę.. potem różnie, ale pierwsze odczucie to ulga.

Spałam i byłam wkurzona,ze kolezanka dzwoni rano i mnie budzi. Szczerze, to nawet nie skumalam, o czym mowila, dopiero pozniej na wp przeczytalam, co sie stalo..

Gość rocznica katastrofy
Ulgę z powodu śmierci 96 osób? ???? Amerykanie dokładnie pamiętają dzien zamachu na Kennediego... :(

Gość ehhhh az sie komentowac
bylam po nocce i o tragedii dowiedzialam sie nastepnego dnia, bo przespalam caly dzien i noc :P

Gość Magdalena__27
bylam na FL na South Beach jakos nie popsulo mi to humoru i urlopu :P

Gość vbm
spałam...mama przyszła ze sklepu i mi o tym powiedziała

Gość Liniajka
Ulgę, że kiepska prezydentura dobiegła końca... O reszcie nie myślałam zanadto..

Gość ghfhyj
Przyszlam z basenu i wlaczylam tv a wieczorkiem poszlam na imprezke i sie spilam i wytanczylam :)

Gość siedzialammmmmm
na kafeteriiii (: (: i slyszalam w telewizji..

Gość chlopaczek waffka
kolega mnie obudzil i powiedzial, odsypialem noc w pracy, potem bylem MEGA wkurwiony !! Nic nie bylo w tv !!! Potem bylem na imprezie, i tyle

Gość Bo rachunków za kafe nie płaci
Spałam i wkurzyłam się, że mama mnie obudziła. Potem caly dzien sledzilam newsy w polskich mediach i na cnn. :-O

Gość chlopaczek waffka
kurwa to byl skandal nie bylo filmow w tv ! Ja pierdole, dobrze ze MTV dzialalo

Gość natomiast ja
wyszłam właśnie spod prysznica i usłyszałam że ojciec słucha wiadomości. Aż usiadłam.

Gość Liniajka
Swoją drogą, że zmuszono wszystkich do oglądania tego przedstawienia i nie dano żadnej alternatywy w tv. A niby demokracja..

Gość to był wstrząs
Czekałam na ekipę, która miała mi zamontować plisy na oknie. Przyszli i powiedzieli, że prezydencki samolot się rozbił, w co najpierw nie uwierzyłam, więc włączyłam TV, a tu - rzeczywiście. Pierwszym odczuciem była złość, że znów tyle osób istotnych dla bezpieczeństwa państwa wsadzono do jednego samolotu... Polacy nie uczą się chyba nawet na najtragiczniejszych błędach.

Gość Liniajka
Pewnie, że się nie uczą.. Wiecznie udają głupich bohaterów. A to żałośnie się kończy... żenada..

Gość Magdalena__27
hmm..... powiem tak dla mnie to zadna roznica czy by sie rozwalil inny samolot czy wlasnie ten , szkoda ludzi to prawda ,ale dla mnie zadna roznica czy to byla glowa Panstwa Polskiego czy nie... nie mieszkam w PL od ponad 7 lat , wyjechalam by byc kims ,by miec lepsze zycie .. bardziej mnie interesuje co sie dxzieje w Cook County a nie w PL i kto zginal... przezywanie tragedii i placz no moze dla was to bylo straszne .. ale sorry jak zwykly bezdomny ginie, albo jakies dziecko to tego nikt nie przezywa ... wielka mi tragedia ... i jeszcze ten wawel wszedzie sie smieja z tego ... nawet Polonia u Illinois... po prostu .. bohaterstwo taaa ... przyjemnosci za kase podatnikow taka jest true....

Gość grdfdg
Magdalena to jak jestes taka madra i Cie nie obchodzi co sie dzieje w Polsce to po co wlazisz na polskie strony? Utozsamiaj sie dalej z krajem w ktorym siedzisz obecnie. Co do wpisow pseudosmiesznych - mam wrazenie ze tu same dzieci sie wypowiadaja. Kazdy sobie moze miec zdanie o prezydencie jakie chce,wawel nie wawel,to akurat faktycznie jest grube przegiecie, ale robienie sobie z jaj z katastrofy albo pisanie ze sie odczulo ulge,no sorry :o Po raz kolejny przekonuje sie o tym ze polaczkowie to zalosny narod. Niestety.

Gość Magdalena__27
oj oj... ale ja bardzo chetnie sie bede utozsamiac ... a to czy odwiedzam polskie strony no coz nie jest to zabronione prawda? to tak samo jakbys wszedl na you tube prawda mimo ze servery ma na worldwide jest to website ktora powstala w Californii ..

Gość proszę o dokończenie wątku
do Liniajki i tego typu podobnych - ale z was pustaki na maksa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Gość przypadkowa ...
oglądałam TVN

Gość teraz to znowu leci
oglądałem wtedy własnie film "O dwóch takich co ukradli księżyc" ich ich słynny dialog jako jacka i Placka - "jak tu nic nie robić, nigdy nie pracować, a mieć wszystko"

Gość Megggg
Byłam w Krakowie, siedziałam na wykładach, gdy kolega wszedł i przeprosił wykładowcę, powiedział, że ma coś waznego do powiedzenia, że samolot z Prezydentem się robił i prawdopodobnie nikt nie przeżył...

Gość ancymonnnnn
Magdalena 27-skoro tak masz w dupie Polske to wypierdalaj stąd. Wracaj na zmywak.

Gość Maniek S.
Siedziałem tego dnia z kolegami pod sklepem,byliśmy chyba po 3 Llechach i wypadła moja kolejka,więc wszedłem do sklepu i mówię-zapisz jeszcze raz to samo,na to Jaśka(ekspedientka) mówi że nie ma Lecha a ja-to daj Warkę a ona nie nie samolot spadł i tak dalej.Wypiliśmy jeszcze po dwa i pojechałem w pole,całą resztę obejrzałem wieczorem w telewizji.