Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vampirealice33

Bóle poczas stosunku

Polecane posty

Gość vampirealice33

Hej mam pytanie. Zawsze jak zaczynam się kochać z moim chłopakiem to mnie strasznie boli tak jakbym robiła pierwszy raz. Mój chłopak jest bardzo delikatny i troskliwy. Od czego mogą być te bóle i jak je zwalczyć? Proszę o pomoc, z góry dziękuję.

Gość dogadzacz
moze nie jestes podniecona albo ma za duzego

Gość vampirealice33
właśnie w tym rzecz, że jestem podniecona, a mój chłopak ma takiego jakiego powinien mieć, ani za gruby, ani za chudy, ani za długi, ani za krótki

Gość maszzzzzz
zaburzenia w wydzielaniu śluzu w pochwie, a suchość charakterystyczna dla kobiet po menopauzie powoduje zbyt duże tarcia i ból. Możesz se pomóc lubrykantem KY lub żelem feminum. Na początem proponuję trening cienkim dildem z użyciem KY i codziennie zwiększać średnicę dilda aż wreszcie do średnicy penisa chłopaka. Po takim wieltygodniowym treningu powinno być dobrze podczas normalnego seksu.

Gość maszzzzzz
a czy używacie gumek? Guma bez lubrykanta może nawet uszkodzić śluzówkę pochwy i dać duży ból!!!!Naturalnym lubrykantem może być sperma, czyli niech tryśnie Ci spermą do wejścia pochwy i później ruchy frykcyjne będą jak po maśle. Szkopuł w tym, że do następnej erekcji będziesz musiała poczekać parę godzin, no, chyba, że se przypnie dildo.

Gość vampirealice33
tak używamy gumek

Gość błąddddd
Jeśli jestęście parą na stałe, to używanie gumek jest błędem, raz ze względu na możliwość obtarć, dwa ze wzgl. na niszczenie spermy, a która w innych warunkach korzystnie działa na śluzówkę szyjki macicy. Notabene, u kobiet przyjmujących nasienie do środka, zauważono ,miejszy odsetek raka szyjki macicy. Więcej nt. znajdziesz w necie w t. "Fizjologia i filozofia seksu " na vademecym zdrowia- jak żyć żeby żyć. Żeby seks był satysfakcjonujący, należy spełnić wiele warunków, ale o tym w ww. temacie i i na www

Gość prawdopodobna przyczyna
NADŻERKA- ranka na szyjce macicy lub ścianie pochwy, ale to określić może jedynie ginekolog, więc wal do lekarza, Pamiętaj: nieleczona nadżerka może dać raka.

Gość vampirealice33
nadżerki nie mam, bo chodze do ginekologa i mi jej nie zdiagnozował.