Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ArkadiuszOnyszko

Byłem wczoraj na najgorszej domówce w moim życiu... jednak laski są pojebane

Polecane posty

Gość Smutny Tulipanek
buahahaha czytałam już ten temat kiedyś, dokładnie taki sam...

Gość marcin84w
ale impreza ci sie trafila,tylko wspolczuje.dobrze ze na paszteta nikt sie nie polaszczyl

Gość arek onyszko
oj k****, pamietam ta impreze... niezly gniot z niej wyszedl, a oczywiscie po tamtej akcji wiecej ani razu z owymi szmatami nie gadalem :classic_cool:

Gość onyszko spoko ziom
no to odswiezamy ten temacik :) dzisiaj jak sobie to przypominam to mam dobrą beke :)

Gość gość
ale się usmiałam :D dobre prowo

Gość Untong

Byś dla niej na pasztecie zrobiła klocka na kolor w warzywniaku dlaczego bo zaspał a w te czipsy nie wtykała to podobno nie można od razu w sęk na tym tapczanie koledze spuścić z gwinta. Kapujesz?

Gość Zpaznokcilakier

Agresywny taki jakiś , powinieneś na każdą imprezke oprócz piwka,winka i paczki kondomow, przynosić sobie w reklamówce sztuczna pochwę , te z cyber skóry. I jak jedna koleżanka siedzi i bawi się komórka, a druga zawzięcie klika na lapku , to Ty nie byłbyś gorszy , wyjął  te pochwę z reklamówki i też byś się zabawił..A tak to nuda. Szkoda drogi. Wszystko poszło na zmarnowanie. Cała ta " impreza" była drętwa. Z resztą lepiej się położyć i śnić o skakaniu z chmurki na chmurke, niż być obiektem do ruchania , dla takich kolegów. Serio. Nie popisaliscie się. Ziewam. I nie ma to jak podbić taki żenujący temat. Ech.