Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość arene80

Dajcie mi przykład niedopasowania partnerów w łóżku

Polecane posty

Gość arene80

bo ja się chyba z czymś takim jeszcze nie spotkałam :O

Gość ty chcesz się kochać często
a partnerowi wystarczy raz na miesiąc. Bardzo wiele jest takich przykładów wśród moich znajomych. Chodzi o libido, a nie narządy :)

Gość dogadzacz
np gdy nie lubi loda robic

1. różnice w poziomie libido ( znam z mojego podwórka) on chętny króliczek, ona góra lodowa. 2. za luźna pochwa np po porodach. 3. Duża różnica wieku. 4. Za długi wacek, który powoduje dyskomfort u kobiety

Gość sdfgvxfcgv dfgh bxc
Twoi rodzice

Gość Normalna kobieta i sadysta
Nie ma nic gorszego jak to, że faceta kręci twój ból i upokorzenie.

Ja bym powiedziała raczej, ze nie ma nic gorszego, kiedy kobieta chce zostac zdominowana a facetowi trzęsą sie ręce na samą mysl o trzymaniu swojej kuśki :classic_cool: to dopiero upokorzenie i seria solidnych facepalmów. :D

No własnie Kotko. Albo odwrotnie. :) Sorry, zawsze mysle na jednej płaszczyxnie. :):):) Szybki Bill - widzisz, jestes obraniczony. Krzesłem to cie chyba matka waliła w łeb kiedy ojciec zapinął billowa pupkę i taka sraka z ciebie wyszła. 😴

Gość suoperrr
ale to ilu parterów trzeba mieć żeby trafić na takie niedopasowanie ? :O często przecież ma się po 2-3 , a nie dziesiątki przetestowanych

Gość suoperrr
co nie :D poważnie, znam tyle par które się poznają, są ze sobą bardzo długo, później z jakiś przyczyn się rozpadają - niekoniecznie łóżkowych , później jest inny parter wieloletni, znaczy się, że w łóżku nie ma raczej męczarni... ze mną zresztą jest podobnie, nie trafiłam nigdy na kogoś kto by był kompletnie w druga stronę

Gość suoperrr
chociaż wiecie co w sumie gdybym miała być z facetem i by wyszło ,że miałby skłonności do gwałcenia mnie dildem albo innych zabaw których nie toleruję to nie wiem sama :O ale z drugiej strony czego się nie robi dla miłości co ? :D