Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość arene80

Dajcie mi przykład niedopasowania partnerów w łóżku

Polecane posty

Dla miłości zrobiłabyś coś wbrew sobie? To musisz być zakochana od niedawna. Ja nie poszedłbym w tym kierunku. Jakby mnie żona napierdalala krzesłem, to powiedziałbym pass. Zależy do jakich poświęceń jesteś gotowa.

Gość suoperrr
żart taki :P na pewno do niczego bym się nie zmuszała, jestem w stanie spróbować różnych rzeczy ,ale bez przesady

To chyba zależy od układu w związku. Moja żonka jest oziębła, a ja muszę się do tego dostosować. Przecież jej nie zgwałcę. To chyba zdarza się najcześciej w malzenstwach. Jedno chce, a drugie nie i lipa. Słyszałem, że są też faceci, którzy nie mają potrzeb. Tego, to już kuźwa nie kumam.

Gość suoperrr
a może tylko na to czeka aż ją weźmiesz siłą:classic_cool:

Gość hiiiehehe
ja raz trafiłam na frajera który nie dośc ze chciał raz na tydzień, to miał małego i był twzw. jednominutowcem jejku dobrze ze go spuściłam w kiblu po 2 miesiącach. z moim narzeczonym jesteśmy dobrze dopasowani w kwestiach rozmiarowych, częstotliwości i upodobań. kiedyś nie doceniałam dopasowania w łózku bo z moim pierwszym i drugim facetem byliśmy dopasowani dopiero jak na tamtego trzeciego pierdołę trafiłam to się załamałam. Dobrze ze mój kotek jest taki jak tamci, serio iedys myslałam ze seks zawsze musi być ok bo przeciez ludzie się "docierają" ale nie zawsze tak jest. jak czasem sobie przypomnę to zal mi nawet tego kolesia ze jest taki beznadziejny zadnej laski nie zaspokoi brrrr

Gość leeemonka
ja też tak miałam , zazdrościłam go tamtej kobiecie tak bardzo, ona super babka, starsza od niego ,myślę sobie kurczę ,ale ich seks musi być zajebisty, a tu się okazało ,że ja wyskakuję z kajdankami na ostrą zabawę, a on do mnie ,że zboczona jakaś jestem i zaczął się śmiać :D poza tym miał małego i baardzo kiepsko całował..

Gość hiiiehehe
na maksa był lewy, w ogóle nie miał żadnych potrzeb, jestem atrakcyjną laską ale przy nim czułam się okropnie i jak nawet był juz ten niby seks to gdy po minucie lub dwóch było juz po wszystkim u niego to płakać mi sie chciało... i niestety choćby był najlepszy i najkochańszy to przez seks totalnie stracił w moich oczach i go zostawiłam

Gość niedopasowanie jest
jak kobieta nie chce anala

Gość 16cm
ja mam małego takiego na 16cm i jakoś nie wyczułem u kobiet braku satysfakcji, a to chyba mozna wyczuć prawda?