Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niko123

znajomi na facebook-u

Polecane posty

Gość niko123

Jest problem. Coraz więcej osób zaprasza mnie do grona znajomych, rzecz jest w tym że z niektórymi nie mam żadnego kontaktu od lat... co więcej, zaproszenie wysłała nawet dziewczyna z sąsiedztwa z którą nigdy nie zamieniłem ani słowa... Co robicie w takiej sytuacji?! Ja wychodzę z założenia że nigdy nie wiadomo kto kiedy i do czego może się przydać dlatego nie chciałbym nikogo urazić nie akceptując zaproszenia... ale w takim tempie równie dobrze można by uznać że wszyscy użytkownicy są znajomymi...

Gość azsdfghjrty
tez mam ten problem ale przyjmuje zaproszenia tylko od ludzi z ktorymi laczylo mnie cos wiecej niz to ze widzialam ta osobe w szkole na korytarzu albo pracowala ze mna ale w zyciu nie zamienilam z nia slowa. mam kilka takich osob od ktorych przyjelam na poczatku zaproszenia a teraz zaluje ale glupio by bylo ich teraz wyrzucic z listy:O wiec jesli o mnie chodzi to tylko te osoby z ktorym laczyly mnie jakies kontakty i osoby ktorych moze nie znam za bardzo ale sa ciekawe i interesuje mnie co u nich, moga zamieszcac ciekawe rzeczy itp (mam takie dwie). jak dodaje zdjecia wole zeby je ogladalo 80 znajomych niz 300 z ktorych 1/3 nie znam. mam za to problem z osobami z klas swoich i sasiednich z podstawowki, gimnazjum czy liceum. wiele z nich juz nawet nie pamietam i nie chce pamietac, nie interesuje mnie co u nich