Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vanderbilt

związek z 25 lat starszym mężczyzną

Polecane posty

Gość blondyn nie chlej od rana
bo już cię zrozumieć nie idzie, a co będzie później :O

Gość cocosza_Nell
no taak, na pewno mu narobisz problemów :D mój pedagog uczy po dziś dzień, co więcej ma opinię świetnego nauczyciela i to się zgadza. a że raz się zakochał- dlaczego niszczyć mu przez to karierę, pozbawiać dzieciaki mądrego nauczyciela? nie macie własnego życia?

Gość no więc właśnieee
ty się zamknij, z kurwami nie rozmawiam

Gość vanderbilt
ujawnili się po maturze, dlatego pewnie nie wyleciał, w domu to jest taki temat tabu, gdyby mama wspomniała, to byłoby piekło, ojciec się wstydzi i to mu wystarczy, nie chce już wracać, ma nadzieję, że ona sama wróci, pokłócą się, a on nie będzie musiał jej zmuszać do powrotu, sama to zrobi. jest tyranem, ale nie chciałby zniszczyć komuś życia przez zwolnienie go etc. kiedyś sie wszystko zmieni, mam nadzieję, zaakceptujemy się wszyscy i będzie znów znośnie.

Gość cocosza_Nell
zamykać to mogą się drzwi :D będę się wypowiadać tam, gdzie będę chciała. i nie kurwa, a małżonka od 11 lat :D

Gość vanderbilt
i on jest naprawdę dobrym nauczycielem, uczniowie go uwielbiają, nic dziwnego, że się zakochała

nie chleję, bo jestem nawiedzonym antypalaczem i abstynentem, W swojej zawodowej karierze byłem przez rok co prawda tylko nauczycielem zawodu i teraz po prostu zrozumiałem, dlaczego niektóre dziewczyny z wypiekami na twarzy dukały przy pytaniu....

Gość do cocosza
ten twój pewnie wali swoje uczennice tak jak ciebie wtedy w tajemnicy przed żonką :D patologia się nie zmienia

Gość cocosza_Nell
taak, na pewno :) dream on.

Gość tak, na pewno wali
kurestwa się z człowieka nie wypleni

a więc ja mam 15 lat starszego partnera, poznałam go zaraz po maturze.Jesteśmy już razem 10 lat. On zostawił dla mnie żonę i 9 letnie dziecko. W ich małżeństwie się wcześniej żle układało. Teraz mamy 2 dzieci 8 i 3 latka i tworzymy naprawdę udany związek. I niech mi nikt nie mówi że facet, który się ogląda za innymi kobietami jest szczęśliwy w małżeństwie bo tak nie jest!!! Powiedz swoim rodzicom żeby zmienili nastawienie bo dla takiej błachostki stracą córkę. Lepiej żeby był łodszy ale o nią nie dbał? Dojrzały mężczyzna wie jak kobiecie zapewnić opiekę i miłość.

Gość vanderbilt
dlatego myślę, że on może zdradzać moją siostrę z jakąś młodszą dziewczyną w przyszłości

Gość aż się wierzyć nie chce
Twoja rodzina to kompletna patologia, Autorko. A najbiedniejsza w tym wszystkim Twoja siostra, życie z matką kretynką, ojcem debilem i tyranem, co popchnęło ją w ramiona starego pedofila, który w jej oczach jest wspaniałym rycerzem... :O On i tak szybko ją zamieni na kolejną nastoletnią uczennicę i problem się skończy. Szkoda tylko, że nikt z Waszej rodziny nie ma chęci czegoś z tym zrobić. Wypisywać na forum to łatwo...

Gość najbardziej winny
dziewczyna kiedyś pożałuje, to jest bardziej niż pewne

Gość cocosza_Nell
i co lepiej się wtedy poczujecie, jak pożałuje? polska zawiść i jad się wylewa :O

Gość a ja myślę, że
on też dostanie po dupie, jeśli dziewczyna się znudzi - niech się cieszą, póki nic im nie przeszkodziło

Gość qshdcbjebdx
fisiulanka sorry,ale masz coś z głową ? Piszesz,ze" dojrzały mężczyzna wie jak kobiecie zapewnic opiekę i miłosc." No to ten twój dojrzały męzczyzna jest neidojrzały jednak jezeli porzucił swoja żone i swoje dzieci aby zwiazac sie z 15 lat młodszą. I nie mozesz do konca wierzyc,ze w ich małzenstwie działo się źle.

Gość cocosza_Nell
gdyby się nie działo, nie zostawiłby żony, tylko ewentualnie zaciągał dziewczynę w lata. myślenie nie boli :O

Gość qshdcbjebdx
cocosza_Nell tylko ,ze dziewcze na pewno nalegało aby facet zostawił zone a facet majac taka zakochanma po uszy ,młodsza o 15 lat kobiete nawet dobry zwiazek małzenski zakonczy.

Gość cocosza_Nell
dobrego małżeństwa zakochana małolata nie zakończy.

Gość qshdcbjebdx
cocosza_Nellile ty masz lat,ze tak głupio piszesz :-) Jeszcze widac mało w zyciou widziałas.

Gość kasiaczekkkk
a mi szkoda żony, przegrac z małolata, przykre

Gość cocosza_Nell
mam 29 lat i wiem, że jeśli w małżeństwie wszystko gra, zakochana laska nie jest w stanie go popsuć.bo przecież jeśli facet kocha żonę, nie może zakochać się w innej, prawda? do tanga zawsze trzeba dwojga i widziałam w życiu całkiem sporo :P

Gość qshdcbjebdx
cocosza_Nell jak na 296 lat jestes jeszcze głupia :-) Niestety,nawet doibrze zyjace małzenstwa rozwiodza sie ,bo młodsz,duzo młodsza partnerka spodoba sie mezowi i go omota do tego stopnia,ze porzuci soja rodzine.

Gość karpatkaaaa
hmm dla mnie to dziwne, ona miała 16 lat on 41 i sypiali ze sobą ?? moja siostra ma 16 lat i to takie dziecko ! dla mnie to jakiś pedofil... sory... powinny go pociągać kobiety a nie dzieci :/ obrzydliwe

Gość kasiaczekkkk
teraz 16latki wyglądają jak zdziry

Gość cocosza_Nell
czyli mężowi czegoś brakuje. ergo małżeństwo nie jest udane. to bardzo proste- jeśli dostajesz to czego oczekujesz, nie szukasz niczego innego. te "dobrze żyjące" małżeństwa to zazwyczaj fasady, za którymi kryje się pustka, nuda i wzajemna obcość.

Gość qshdcbjebdx
cocosza_Nell masz duzo starszego meza z odzysku? :-) bo jak tak,to wszystko jasne.

Gość cocosza_Nell
nawet nie skomentuję poprzedniej wypowiedzi :O z takimi chamami nie warto zamienić choćby słowa. widać, kto tu pochodzi z patologicznej rodziny