Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Megggg

jakie to wszystko skomplikowane....

Polecane posty

Gość Megggg

Rozstaliśmy się, on szybko znalazł sobie nową dziewczynę, nie są parą, porostu się spotykają, i jak to stwierdził dobrze razem bawią. My mieliśmy być przyjaciółmi... nie potrafiłam, strasznie bolała myśl, że teraz trzyma jej rękę, ją obejmuje z nią się kocha. Wyjeżdzał teraz na poważną operację, chciałam się spotkać, porozmawiać, napisał, że nie ma czasu, że na kwadrans możemy tylko wyskoczyć na kawę, na kolejne moje pytanie odp "Nie Twoja sprawa". Wiem zrobiłam źle odp. że nie moja, że może się bzykać całą noc ze swoją nową panienką, skoro nie ma czasu. Powiedział, że nie chce mnie znać i że nie chce mieć ze mną nic wspólnego, że jestem głupia, itp.

Gość aha i achhhhh
ale tu nie ma nic skomplikowanego. Wyraźnie ci facet mówi, ze ma cię w dupie a ty analizujesz. Wykreśl goscia i tyle.

Gość Megggg
Byliśmy razem parę lat, planowaliśmy przyszłość, wiem powinnam dać sobie i jemu spokój.

Gość Megggg
Wiem, że może to nie do zrozumienia, ale on jest bardzo samotny, rodzice jego rozwiedli się, mieszka sam. Teraz jeszcze poważna operacja głowy, chciałabym być przy nim, pomóc mu, zaopiekować się nim. Jak typowy samotny facet przeważnie żywi się platkami sniadaniowymi i mineralną. Tylko, że chyba na siłę chcę go uszczęśliwić a on tego nie chce. Ta nowa jego laska, to młoda 20 ltetnia siksa, nie pracująca, uwielbiająca imprazy, atpie żeby nim się opiekowała.

Gość gramofons
nic ci do tego , nie powinno cie to juz interesowac, daj jej sie wykazac i nie badz Matka Teresa. Zajmij sie tylko i wylacznie soba. Po co na sile sie pchasz tam gdzie cie nie chca! Co za debilka!

Gość Megggg
ale chciałabym przynajmniej jeszcze jeden raz pociągnąc mu druta, a tu nic z tego....trudno mi się z tym pogodzic :(

Gość Megggg
Proszę się pode mnie nie podszywać!!!

Gość yamakucza
Rozumiem co czujesz, ale nie mozesz wiecznie w tym siedzieć! Lepiej Ci bedzie jak znajdziesz wsparcie ze strony jakiegoś mężczyzny, Na zapomnienie o starej milosci musi wpasc do serduszka nowa i posprzątac po starej ;)

Gość Megggg
łATWO POWIEDZIEĆ, 30 LAT NA KARKU W MAŁEJ MIEJSCOWOŚCI, CIĘŻKO ZNALEŚĆ 2GĄ POŁÓWKĘ.

Gość Megggg
chciałabym wreszcie komuś pociągnąć, zrobić kupe na klate, wypić jego mocz... dziewczyny z dużych miast mają łatwiej

Gość Megggg
Widzę, że ktoś tu ma niespełnione fantazje !!!!

Gość emila23
Proszę o pomoc. Jestem studentką psychologii. Muszę przeprowadzić pilotaż do badania. JEST TO CAŁKOWICIE ANONIMOWE i zajmuje ok 5 min. więcej inf i ankieta pod adresem: http://badania.webd.pl/swps/ Z góry dziękuje

Gość Megggg
revolver niestety masz rację.

Gość Megggg
postanowiłam, ze jutro wyrusze na miasto w końcu komuś obciągnąć! dłuzej nie bede czekala na mojego byłego