Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość natabydzia

W jakich włosach wyglądam najlepiej??

Polecane posty

Gość natabydzia

Helo. potrzebuje metamorfozy od paru lat ciągle to samo - tak samo. Co byscie u mnie zmienily? jestem otwarta na wszystkie propozycje ja mysle o grzywce na bok cieniowanej i przefarbowaniu się na zupelnie inny kolor niz dotychczas kusi mnie jakis brazik wpadajacy w karmel ale boje sie pierunsko o rudosc a moze blond?nie wiem sama co juz do mnie pasuje a moze jakis inny kolor dla mnie? doradzcie dziewczyny blagam nikt mi nie moze poradzic fachowo i konkretnie wiec licze na wasza mala pomoc. Pozdrawiam moje zdjecia w roznych kolorach wloskow.Obecny kolor to nr 8 http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/3be2421ed9ef8cf3.html

Gość kokokokokokok
5

Gość jakos tak wygladasz
tanio i tandetnie (bez urazy) i kolor tu niewiele zmieni.Chcesz zmian zacznij od brwi powinny mieć bardziej naturalny kształt ,włosy najlepiej ,przedłuzyc tak 40-45cm asymetrycznie obcięte

2,3,4,7,8 :) jedynka taka sobie za ciemne troszkę te włoski. 5 i 6 wg mnie najgorsza;) ładna jesteś więc w większości ci pasuje;) Tylko niech Cię ręka boska broni od 5;) Zupełnie jak nie ty;)