Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ewa co spadła z drzewa

SPRZEDAM KREM Z VICHY NORMADERM

Polecane posty

Cześć :) Ostatnio moja buzia po 18 latach 'nieskazitelności' zaczęła się,że tak powiem troszkę psuć. Mianowicie cera pod wpływem klimatu w szkole (mam dość wrażliwą) zaczęła źle reagować,wyskakiwać zaczęły mi pryszcze,krostki itp. Kupiłam sobie krem z vichy normaderm ale niestety moja cera z natury jest zbyt wrażliwa/troszkę sucha po zimie żeby obarczać ją dodatkowo tym kremikiem. Dlatego sprzedam za jakieś 40 złotych,50 ml. Nie będę nikogo namówić do zakupu,ponieważ chciałabym sprzedać krem bez żadnych zbędnych problemów,że komuś nie pasuje i chce odzyskać pieniądze-bardziej chodzi mi o dziewczyny,które używają ten specyfik,wiedzą jak na nie działa i są zadowolone :) Pozdrawiam i czekam na odpowiedzi

Gość jan Paweł kaczyński
Na Allegro kosztuje 35 wiec jak cos to za 20 zł najwyzej :o

No świetnie ,że na allegro kosztuje 35 złotych ale ja nie sprzedam za 20 złoty kremu ,który w aptece dwa tygodnie temu kupiłam za okolo 65 tylko dlatego,ze na allegro jest taniej :o Może za 35 też bym sprzedała,nawet 30 ale bez przesady,20 zloty za nowy krem?

Gość Wy slepi jestescie czy co
teraz jest reklama w tv ze za mniej niz 40 zl - WIEC CO TY BREDZISZ LASKA?????? !!!! debilke chcesz z ktorejs zrobic??

Taaaaaaa,na pewno ,już wierze w to. Widocznie im te kremy nie idą skoro tak tanio teraz jest,ale ja jestem szczera i przeciez napisalam,ze sprzedam ten krem tylko komus komu on odpowiada. A jesli nie wierzysz mi,ze tyle kosztowal to mozesz przejsc sie do apteki. Moze reklamuja 30 ml,albo 15.

Gość nie no trzymajcie mnie
a co to kogo obchodzi, ze ty za tyle nie sprzedasz? Nikt normalny tego nie kupi po takiej cenie! Dla przykladu, Ktos kupuje samochod w salonie za 35 tys zl. W momencie gdy wyjezdza z salonu swoim nowym samochodem, samochod jest juz wart kilka tysiecy zł mniej ;/ Widac reguly handlu sa ci obce :D

Gość Bobofrut
rozumiem, że nie chcesz stracić, ale kto kupi otwarty krem za tą samą kasę co nowy, skoro i tak w rachubę wchodzi zakup internetowy :P

nie no trzymajcie mnie,kurwa weź szczym ryj nie kupujesz to spierdalaj. Chyba jak kupiłam za 65 a chce sprzedac za 40 to też jest roznica tak jak dajesz przyklad z samochodem. Ale widac taki noegar jak Ty sam sie na niczym nie zna a musi sie do kogos przypierdolic.

Bobofrut-szczerze mowiac zanim zaproponowalam cene nie zajrzalam na allegro i faktycznie jestem zaskoczona tą ceną mala :P W sumie jak ktos chce to moge sprzedac za jakies 25 zloty,przeciez i tak tego nigdy nie rusze wiec. :)

Gość nie no trzymajcie mnie
Nie obrazilam Cie wczesniej wiec teraz to zrobie! Spierdalaj jebana kurwo. Niech Ci ten ryj zgnije od tych pryszczy szmato!

no nie zesraj się:D strasznie mi przykro z tego powodu :D nie życz drugiemu co Tobie niemile :D zebys ty przypadkiem nie zdechla:D albo ktos z twojej rodzinki przez te twoje piekne zyczenia:D powodzenia :*

Gość ssrewrewre
ewa Ty ejstes niedojebana gdzie ta ci napisala ze masz zdechnac? pisala by ci ryj zgnil. Ewa wroc do szkoly bo na handlu to ty sie nie znasz i nikt kto madry i umiacy lcizyc nie kupi u ciebie zadnego kremu

Gość kukuryczku maly kwiczku
widocznie spadajac zdrzewa glowa ci sie mocno poturbowala

Gość jan Paweł kaczyński
Nie rozumiesz autorko. gówno to kogo obchodzi z e ty dałąs 65- na allegro pełnowartosciowy 50 ml kosztuje 35!! wiec nie piertol bo jakbys chciała sie pozbyc to bys chociaz troche ruszyła łbem ze kupujacemu sie musi opłacac, ajak nie ruszysz to zjedz ten krem smacznego chytrusko:D jestes jak pies ogrodnika-sama nie zjesz a drugiemu nie dasz, chociaz troche by ci sie zwrociło