Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kurka wodnaa

czy to implantacja???

Polecane posty

Gość kurka wodnaa

witam ,staram sie z męzem o dzidzi moje pytanie brzmi nastepujaco,czy przy implantacji zarodka moze wystapic jednorazowy śluz podobny do płodnego z takimi brązowymi nitkami.dodam ze to nie mogła być owulacja gdyż ten sluz wystapij jakies 5 dni przed okresem,a śluz owulacyjny miałam w 14 dniu cyklu,no i okres spóznia mi się 3 dni,a zawsze miałam regularne,test moge zrobic dopiero jutro bo nie mam mozliwosci pojechac do miasta dzisiaj

Gość kurka wodnaa
haloo prosze

Gość kurka wodnaa
nikt nie pomoze!!! dziekuję!!

Gość nnhghghg
słyszałam, że takie cos może wystąpić właśnie kilka dni przed okresem, ale ja 3 razy byłam w ciąży i ani razu tego nie miałam. zrób test. jak jesteś 3 dni po terminie wyjdzie wiarygodny

Gość nnhghghg
jesli jutro możesz zrobić test to po prostu musisz uzbroić się w cierpliwosć. wiem, że to trudne.

Najpierw dorośnij żeby mówić "dziecko" a nie "dzidzi", bo to żałosne. A potem dopiero bierz się za "robienie" tego "dzidzi'.

Gość kurka wodnaa
k8 nikt ciebie nie prosił o zdanie,zegnam ozieble,moim zdaniem to ty powinienes dorosnąc!!!

Gość dfghjkl;kjhugyfd
musisz poczekac do jutra....trzymam kciuki

"Powinnaś" jak już, to raz. A dwa, że używanie do określenia dziecka tak kretyńskiego zdrobnienia świadczy tylko o tym, że nie powinnaś go sobie robić, bo będzie biedne miało matkę kretynkę.

Przy okazji: zakładając temat na forum publicznym właśnie pytasz o zdanie, kobietko. I to całkiem obcych osób.

Gość kurka wodnaa
a ty widzę wiesz to z własnego doswiadczenia???? ojoj współczuje naprawde!!!

Śmieszna jesteś, plujesz jadem choć nic o mnie nie wiesz a sama tylko z siebie pośmiewisko zrobiłaś pisząc tak debilnie zdrobniale o czymś, co jest dla Ciebie ważne :D

Gość kurka wodnaa
a po drugie nie prosiłam o ocene mojej osoby,radze zacząc czytac ze zrozumieniem,i kto tu jest kretynka:o

Gość kurka wodnaa
a ty co o mnie wiesz??? to ty pierwsza plujnełas jadem w moja strone,dlaczego??? bo napisalam dzidzi???radzę zastanowic sie nad soba!!

Gość kurka wodnaa
nie zesraj się tylko w gacie!!!:)ze smiechu:o

Gość kurka wodnaa
rozumiem ze się podmywasz,bo jednak się zesralas!!! a mówiłam,ostrzegałam:)

Gość kurka wodnaa
że jesteś gównem kretynko!!! polskiego nie znasz??

k8 wydaje mi się,ze to akurat nie tobie jest oceniac czy autorka bedzie dobra matka czy nie!!!to ze napisała dzidzi nie swiadczy o tym ze jest kretynka,nie rozumiem co ciebie tak poirytowało!!!

Gość kurka wodnaa
to wyzej o podmywaniu i gównie to nie ja pisałam,co nie zmienia faktu że k8 nie powinna mnie oceniaC przez pryzmat jednego ,zdrobnionego słówka!!!przykre jest to ze tyle nienawisci i złosci jest w ludziach takich jak k8!!!

Gość kurka wodnaa
weż sie juz przestan czepiac błedów co!!!prowokatorko🖐️

Gość kurka wodnaa
ok,nie widze sensu dalszej rozmowy z toba,i nie bede sie tutaj klócic kto jest kretynka bo po twoich wypowiedziach to jest jasne!!!!zegnam i dam ci rade na przyszłosc,nie oceniaj innych nie widząc dobrze siebie!!!!

przerywając te chamskie wywody powiem, że ja miałam plamienie około tydzień przed spodziewanym okresem. śluzu chyba nie, ale tak za dwie kropki brązowej krwi. I następne krwawienie już przy porodzie było -:)