Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kolejny zmarnowany dzień...

Dlaczego mężczyźni olewają bez słowa?

Polecane posty

Gość gość
Albo mu się kobieta po prostu znudzi .

Gość gość
Boja sie zobaczyc wasz placz i spazmy :-)

Gość gość
To chyba się przeceniają. A przynajmniej ja nie robiłabym żadnych scen, mam swoją godność.

Gość gość
Żaden który olał się nie pokaże, wstydzą się haha

Gość gość
Nie wiem jakich sobie wybieracie facetów ale generalnie mężczyźni nie olewają bez słowa!

Gość gość
Zobacz ile osób się wpisało i napisz to jeszcze raz ;)

Gość głupi facet
Jeśli obie strony się nie odzywają to nie ma co zwalać winy na facetów tylko. Jeśli facet się nie odzywa mimo to że Wy próbujecie nawiązać kontakt to jest c**a nie facet :) i takich należy omijać.

Gość gość
"OlciaZzZ24 Moja kolezanka byla z chlopakiem ponad 2 lata i nagle zerwal kontakt. Sa teraz ze soba, ale przez pare miesiecy ja olewal, nie wiadomo czemu , moze inna kto wie...." No i jak im się układa? Masz rację Olciu, znikają zwykle do innej albo potem okazuje się, że...mieli żonę, o której "zapomnieli".

Gość gość
"zycie jest beznadiejne Żyje sobie swoim życiem, mijają miesiące. Nie wiem ile ich minęło ale z jesieni zrobiło się lato. Siedzę sobie w pracy i bum esemes "przykro mi nie możemy być razem, jestem pijany jak to piszę, przykro mi ze tak wyszło". Siedzę w pracy patrze na tego esemesa i no sama nie wierzę smiech.gif Nie no fajnie, że napisał... Ale WTF?" Ha, ha, dzięki za tyle śmiechu na wieczór! W życiu czegoś podobnego nie słyszałam. No ale w końcu chociaż Cię powiadomił, że to koniec, nawet jeśli to było już lato. Niezłe! :-D :-D :-D

Gość gość
bylam z nim rok .zostawil mnie jak swinia potem chcial wrocic i znow zjeb zwial ,a gosc ma 50 lat