Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tatam

Czy mogłam zajśc w ciaże gdy...

Polecane posty

... była taka sytuacja, że kochałam się z moim chłopakiem w prezerwatywie. Wytrysk byl we mnie ale od razu wyszedl i wyrzucił zabezpieczenie. Po 2-3 minutach wszedl we mnie ze 3 razy bez prezerwatywy. Jaka jest mozliwosc ze moglam zajsc w ciaże bo na penisie zostalo troche nasienia z stosunku sprzed kilku minut?

Gość 43fhfgt43fgf
tak jest taka możliwość

Gość nina 2011
a w jakim dniu cyklu byłaś?

Gość nina 2011
bo ja tez sie obawiam ciazy, wzielam escapelle w 25 h od stosunku, ale u mnie to był 16 dc i stosunek nie byl zabezpieczony tyle ze trwal krotko i nie było wytrysku ani we mnie ani na zewnatrz, co do tego płynu co sie wydziela nie jestem pewna. jak myslisz?

ale jaki płyn? bo nie określilas tego Jesli nie doszlo do wytrysku nie masz się raczej czego obawiac.

a Jesli chodzi jeszcze o moją sprawie którą dluzej opisalam na samym początku to mój partner po stosunku wzial wode na papier i sie wytarl i potem wszedl we mnie kilka razy. Jest mozliwosc ciazy?

Gość nina 2011
no ten co sie wydziela chyba sie nazywa dokładnie preejakulacyjny

Gość nina 2011
to zalezy jakie masz cykle, moj np trwal ostatnio 30 dni wiec to było akurat w samym srodku cyklu i na 100% byl to dzien płodny. mam nadzieje że escapelle zadziała

Gość nina 2011
oby!!!! ja tez mam nie reguralne raz cykl 25 dni, raz 29 raz 30 sama nie wiem juz jak mam liczyc, to bez sensu, nie moge brac anty bo mam problemy z prolaktyna. jak to w koncu jest z tym wszystkim jezeli wytrysku nie bylo bo za krotko sie kochalismy to czzy i tak moglo juz do czegos dojsc

Bardzo małe szanse a jeśli chodzi o tą prejakulancie czy jakos tak to mogą chyba znajdowac sie plemniki ale uszkodzone, ale i tak bardzo male szanse a jesli wzielas tą tabletke to juz w ogole :)

Nie powinnas sie tym przejmowac jesli wzielas tą tabletke po 25h

Gość nina 2011
myslisz? mam caly czas stres bo jednak wzielam ja ok w 25 godzinie po stosunku i boje sie ze juz doszlo do zapłodnienia

Gość nina 2011
tatam ja mam na imie izabela a ty?

no co Ty ! masz na wziecie 72 godziny, fakt im wcześniej tym lepiej ale jesli wzielas po 25 godzinach to naprawdę wczesnie :)

a tak na przyszłośc zebym wiedziala. Kto przepisał Ci tą tabletke? jaki lekarz?

Gość nina 2011
a wiesz jak ciezko o recepte, szok poprostu graniczy to z códem. gdyby nie moj upur pewnie bym jej nie zdobyła, naszczescie w szpitalu lekarz mi ja wypisał. bo moja rodzinna odmowiła mi mowiac ze to nie jest zgodne z jej sumieniem, przeciez to nie lek aborcyjny

Gość nina 2011
wiesz ja nie mieszkam w miescie tylko malej wiosce i nie przyjmuje zaden ginekolog w gminie, do pracy mialaam tego dnia na 22 wiec wrocilam z nocki i musialam odespac inaczej nie dalabym rady kolejnej nocce, musialam jednak zdobyc recepte w ten dzien bo to byl piatek , w weekend zaden gabinet nie pracuje, pojechalam wiec przed praca do szpitala i udalo sie, choc juz traciam nadzieje. lekarz o nic nie pytal w stylu ile czasu uplynelo...

Ja czytałam ze lekarz pierwszego kontaktu powinien przepisac taki lek, ale zdania są podzielone ... mam nadzieje ze nigdy nie bede musiala się o nią starac ;)

Gość nina 2011
a jednak odmówla mi

Gość nina 2011
tatam jestes?