Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość GRUBA DYNIA !

Musze sie oczyścić ...poczytałam i jade z koksem

Polecane posty

Gość GRUBA DYNIA !

2 dni sól gorzka i do przodu ...mam to juz za sobą a teraz 4 dnień na diecie i ....cud sie stał 6 kg mniej ....hmmm dodam ze mam straszna nadwage nie pisze ile bo nie chce sie dobijac ...

Gość znaczy ,że co????
umyłas sie ?

Gość dajcie przepis prosze
sol dwa dni?..napisz cos wiecej o tej dietce

Gość GRUBA DYNIA !
pierwszy dzień czubata łyżka soli gorzkiej rozpuszczona w wodzie i wypiłam to fuuu ale trudno do tego półtora kilo kartofli w mundurkach lub na parze podzielone na 3 posiłki -masakra myślałam ze zwymiotuje

Gość GRUBA DYNIA !
ale po godzinie zaczeło sie oczyszczanie flaków ...jezuuuuuuuu najlepiej robic to w wolne dni bo z domu sie nie wyjdzie .Nie ma jakiegoś bólu żoładka czy cos nie nie ale oczyszcza sie wsioo kartofle są potrzebne nie wiem dlaczego ale skrobia musi być . 2 dni i nie mogłam patrzec na ziemniaki Potem przez tydzień 3 posiłki dziennie -składające sie z gotowanych lub parowanych warzyw do 150 g i max do 150 g mięsa drobiowego gotowanego ,do tego przekąski typu ziarna -słonecznik -5 łyżeczek ,fasola czerwona lub czarna -biała nie !

Gość Kunktator
Chyba Ci miejscowa znachorka ta diete ukladala.

Gość GRUBA DYNIA !
aaaa i wolno zjeść do 5 jajek gotowanych w tygodniu ser biały można ,ryby gotowane lub parowane , nie jest to męczce ale dla mnie to katorga była przez te dwa dni ....ale jednak coś drgnęło .Zawsze przed dietą należy sie oczyścić więc ta sól gorzka wspomaga odchudzanie

Gość GRUBA DYNIA !
sam/sama jestes znachorką .:D lekarz homeopata .

Gość znam tę diete juz ktos pisał
coś podobnego .Ludzie nie mają pojęcia co to sól gorzka i piszą pierdoły a sól gorzka nie ma nic wspólnego z sola kuchenną i działa przeczyszczająco ale nie uszkadza ścianki jelita.

Gość gwgwerg
6 kg? To super! Może sobie jakiś sport znajdź do tego? Tak w nagrodę, żeby potem te gotowane na parze smakowało.

Gość wiem,ze smieszne ale prawdziwe
i co to cos da? kurde muszę schudnąć,ważę 59 kg...ale mam tak okropne duzy brzuch i boczki :(

Gość GRUBA DYNIA !
własnie ze ja sie ruszam ale głównie spaceruje . Jeśli masz małą nadwagę nie pijesz silnego preparatu tylko np łyżeczka do herbaty i popić dużą ilością wody ....Zawsze wiedziałam ,że oczyszczanie jest ok ale nie chciałam robić lewatywy jako takiej a to własnie jest to i wierze ze przyniesie zamierzony skutek .Znajoma ,która tez tak robiła w ciągu 6 m-cy zwaliła 33 kilo ....ale ona juz naprawde wyglądała jak stwór

Gość dajcie przepis prosze
gdzie ta soll gorzka dostane?

Gość GRUBA DYNIA !
sól gorzka czyli siarczan magnezu dostaniesz bez recepty w aptekach kosztuje chyba 3 zł