Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iiiiiiooooooo

co myslicie o tych obraczkach?

Polecane posty

Ładne, zwykłe tradycyjne złote obrączki dla pani młodej z cyrkonią :)

Gość 12nikuś34
zwyczajne, jak u rodziców. Ja robię tutaj www.inneobraczki.pl - na zamówienie, wg mojego pomysłu. Gość ma świetne pomysły, obrączki mogą być zwyczajne, ale zamawiając tutaj mam poczucie, że to coś więcej niż kawałek metalu. Zawsze możesz zamówić takie jak na allegro, ale pamiętaj, że to symbol miłości! trochę słabo mieć obrączki z Allegro - moje zdanie! Pozdrawiam

Gość iiiiiiooooooo
jest napisane, ze to nie jest cyrkonia.....

Gość tak się właśnie zastanawiam
mi się nie podobają bo ja nie lubię żółtego złota :P tylko białe i z takiego też są nasze obrączki :)

Gość nerwinga
ja mam podobne tylko nie takie blyszczace i na bokach mamy wyszlifowany rowek

Gość lubie_prasowac_spodnie
Bardzo przeciętne. Nie podobają mi się. Natomiast koncepcja obrączek wymyślonych przeze mnie samą (i lubego) jest superowa! W końcu to nie jest zwyczajna biżuteria. A ten artysta chyba rzeczywiście ma coś innego do zaproponowania http://www.inneobraczki.pl/strona/18-Video

Gość nikitika
reklama niezla hehe obraczki niektore fajnie niektore baaardzo przesadzone a ceny hmm... powalaja choc sama uwazam ze na tym nie powinno sie oszczedzac ja za swoje dalam 2000, ale jakbym miala dac 5000 to bym sie zastanowila.

Gość lubie_prasowac_spodnie
no i dobrze - fajnie że jest jakaś alternatywa. Niech ludzie widzą Mnie osobiście trochę przeraża to, że jak ktoś zamawia takie zwykłe to ma na palcu to, co połowa polski. A ja oryginalnym pomysłom mówię tak :)