Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marika9009

pomocy!!!!!!!!! co się dzieje z moją nogą??!!

Polecane posty

Gość marika9009

pewnego dnia obudzilam sie z tak okropnym bólem stopy że nie moglam nią ruszyc w zadna strone a o stawaniu juz wogle nie bylo mowy. pojechalam do szpitala i jakis konowal zalozyl mi gips i wyslal do domu. po 2 tygodniach inny lekarz sciagnal mi gips i tez wyslal do domu. Tylko że wtedy z moją nogą zaczeły się dziac okropne i dziwne rzeczy najpierw robila sie sina potem bordowa i gorąca potem przez jakis czas byla zimna jak lód. tydzien pozniej znowu poszlam do ortopedy zrobil mi on zdjecie kregoslupa i wyslal do domu. po tygodniu znowu poszłam i wypisal mi skierowanie do hirurga naczyniowego. Kiedy chodzę o kulach bądż tez stoje czy nawet siedze moja noga robi się bordowa ale nie tylko stopa. cała noga łącznie z łydką i udem ciemnieje mi kiedy zaś leże ciemny kolor znika ale zaczyna mi dretwiec pieta i duzy palec u nogi do tego na lydce pojawiaja mi sie jakies dziwne jasniejsze plamy na skurze. nie moge chodzić bez kul bo stopa boli i do tego teraz jeeszcze dość mocno zaczyna bolec mnie kolano. prosze niech mi ktoś pomoże!!!!!!!!!!!!!!ten koszmar trwa juz poltora miesiaca a ja nadal nie jestem w stanie przenisc sobie szklanki z herbata z kuchni do pokoju;(

Gość dajcie przepis prosze
idz do dobrego naczyniowca..to objawy zylne:-)

Gość marika9009
myślisz że to cos powaznego??

raczej tak..idz szybko bo to nie jest naormalne..ja mam problemy naczyniowo-zylne i wiem ze boli..ale jak Tobie sinieje noga, palec to po prostu krew tam niedociera i skutkiem jest martwica..mozesz zostac bez nogi.

Gość marika9009
siniała na początku... teraz robi sie czerwona taka ciemniejsza od drugiej tak jak by ta krew napływala ale juz nie mogla odplynąć;(

Gość brutttussss
ja pierdole:D

Gość Andzia z parku
Trudno coś radzić, ale myślałaś o tym, żeby iść do jakiegoś dobrego bioenergoterapeuty ?? Bo jak widzisz - tak zwana klasyczna medycyna w niczym Ci nie pomogła. Pomóc też może, ale tylko moze dobry masażysta, który odblokuje Ci to, co się zablokowało w Twojej nodze.

idz do lekarza..serio pisze!!!!!!