Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taki__on

Faceci, czy bylibyście w stanie wychowywać nieswoje dziecko?

Polecane posty

Gość taki__on

Poznałem jakiś czas temu kobietę. Podoba mi się i z wyglądu i z charakteru. To świetna dziewczyna. Myślałem o niej bardzo poważnie, ale ostatnio powiedziała mi, że nie możemy się więcej spotykać. Nie chciała mi powiedzieć o co chodzi, ale gdy nalegałem, to wyznała, że jest w ciąży, ale nigdy nie będzie z ojcem tego dziecka. Zależy mi na niej, ale nie wiem, czy jestem na tyle odpowiedzialny i dojrzały, by wychowywać dziecko, do tego nieswoje. Myślicie, że mimo tych wątpliwości, powinienem spróbować? Dodam, że mam 24 lata.

Gość jutta19000
FRAJER

Gość taki__on
Rozwiń tą myśl jak już.

Gość dajcie przepis prosze
to Twioja decyzja..mozecie miec razem dziecko!!! ta dziewczyna jest teraz okropnie zraniona..jezeli Ci na niej zalezy walcz!!!! napewno nie pozalujesz

Gość pytanie w sam raz do
zadania na kobiecym forum :) Przepraszam: kobieco-prawiczym. Myślę, że w sieci znajdziesz bardziej odpowiednie miejsca do dyskusji na ten temat, ale jeśli już, to uważam, że nie masz powodu bać się tego dziecka jak nie wiadomo czego. Póki co nie musisz go ani adoptować ani nic - to poważna decyzja, na którą przyjdzie czas później. Na razie skup się na budowaniu trwałego związku ze swoją ciężarną dziewczyną.

Faceci są różni. Jedni nie są w stanie wychowywać własnych dzieci Sądzę, że wielu powiedziałoby właśnie że jesteś frajer skoro jeszcze zastanawiasz się nad związkiem Powiem tak, to ogromna odpowiedzialność więc musisz wszystko przemyśleć, zastanowić się czy TY jesteś w stanie. Bo to inna sytuacja niż jak bierzesz kobietę z trochę odchowanym dzieckiem

Gość kubika
ja pierdole. mam nadzieję że to prowo. bo ja nigdy nie zaakceptowalbym tego, nie jestem frajerem

Gość fediz
Wiazac sie z dziewczyna, ktora jest w ciazy :D🖐️ najwiekszy przejaw frajerstwa

Gość dobra rada5789
odpusc sobie,skoro teraz masz watpliwosci to bedzie lepiej jak odejdziesz,twoj wiek jest tutaj bez znaczenia, poprostu nie masz jakis duzych uczuc do niej na tyle zeby ladowac sie w taki zwiazek

Gość mxizxk
TAK, JESTEM PRAWICZKIEM HEHE JA SIE NIE ZALE, PISZE DLA KVREW WIERSZYKI 1EBANYCH KVREW KTORE WIERZE ZE BEDA WKROTCE ZA1EBANE bycie mezczyznom to przeżywanie parszywosci zycia budowanej pieczołowicie przez kobiety

Gość Samotna matka z dzieckiem
zawsze będzie dobra z charakteru :p:p

to dzieciatko bedziesz wychowywal od malenkiego nie masz sie czego obawiac gozej gdyby bylo juz duze i bys ta kobiete poznal

Ty się z nią spotykałeś, a ona ruchała się z innym? Jesli z tobą będzie, to tylko, zeby ś ją i dziecko utrzymywał i pomagał. Daj sobie spokój. Co innego, jakbyś poznał kobietę z kilkumiesięcznym dzieckiem i od początku y ci powiedziała, że ma dziecko. Z tą się spotykałeś, a ona sypiała z innym. Pomyśl ile ją interesowałeś.

Gość wyobrax sobie ze to dziecko
adoptujesz, bardziej bym sie martwil ojcem dziecka. najlepiej by zrezygnowal z praw do dziecka a ty uznajesz je za swoje . jesli chcesz z nią byc to nie ma znaczenia czy to biologicznie twoje dziecko czy nie. byleby się ojciec biologiczny nie wpierdalal no chyba ze niechcesz miec teraz dzieci to powiedz papa szczegolnie ze ona sama zerwala jakby

MIałeś już dziecko? NIe? To nie wiesz w co się pakujesz. Kiedy przychodzi na świat dziecko, to twoje życie prywatne i zabawa się kończą. Poza tym ta świetna kobieta po urodzeniu dziecka już nie będzie taka świetna. Jesteś młody, to sobie znajdź normalną dziewczynę. Z taką ciężarną, to może się związać facet, który ma już dziecko i przeżył z rodziną.