Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Julia244444444444444

KObiety,które nie depilują są obrzydliwe

Polecane posty

Zaraz pewnie powiecie ,że to nie moja sprawa itd ,ale tak właśnie uważam. Myślę ,że każdy powinien o siebie dbać ,a elementem tegojest depilacja. No może rozumiem tylko ludzi co nie dbają o sibie bo np są tak cięzko chorzy ,że nie są w stanie. ale takich ludzi jest mało. Nie wiem jak można chodzić z zarośnietymi nogami ,pachami , czy bikini .Ja dbam o sibie na tyle ile mogę i cieszę się z tego bo dzieki temu jestem atrakcyjną kobietą. ale nie rorozumiem zaniedbanych kobiet szczególnie jeśli mają kaśe żeby na siebie zadbać, ado tego nie trzeba być bogatym. Zadbana kobieta ubiera sie modnie ma własny styl , delikatnie się maluje ,depiluje się ,chodzi do fryzjera ,kosmetyczki itd . a tak wiele osób tego nie robi...POjawia sie pytanie dlaczego? ja jestem często zapracowana ,że padam z nóg ,ale o sibie dbam

Gość panna z odrostami.,.
ja się czasem nie depiluję w zimę..nie mam faceta więc nie pokazuje nikomu piczki :P nie chce mi się po prostu nawet nóg ogolić, pachy zawsze co 3-2 dni

Gość a co sądzisz o kobietach
które mają tak mocne owłosienie, ze motody depilacji w ich przypadku nie działają lub zbytnio niszczą skórę?

nie trzeba być lesbą żeby mieć jakieś wyczucie estetyki u kobiet..chociaż do lesb nic nie mam.róbcie sobie zreszta jak chcecie ,ale to obrzydza wielu ludzi.. np nie mogłabym mieć koleżanko ,która chodzi z zarośniętymi nogami i pachami bo wstydziłabym się z nią wychodzić. możecie myśleć ,że jestem pusta itd ,ale wstydziłabym się

a co sądzisz o kobietach współczuje im,ale powinny przynajmniej częściowo coś z tym robić na tyle ile sie da

Gość No ogarnijcie się przecież
Ehe pewnie niejedna twoja koleżanka ma zimą busz na nogach, a ty o tym nie wiesz :classic_cool:

jak czasem na imprezie sięzbyt upiję i nagle ląduję w kroku koleżanki to jest mi przykro gdy muszę odmówić jej minety bo ma zarośniętą szparkę

Gość dogadzacz
najgorsze jak minetke sie robi i te wlosy sa w zebach

Gość panna z odrostami.,.
ja uwazam ze nieogolona cipka jest not. sama lubie miec ogolona, czuje sie wtedy zadbana a nie jak orangutan

A mi sie podobają owłosione kobietki :D Mają w sobie coś dzikiego, naturalnego. Może nogi to juz przesada lekka :P ale pachy i pika schowana za krzaczkiem stwarzają atmosfere wielkeij tajemnicy. Cóż tam sie kryje za tym buszem? Tylko odważny odkryje co jest po drugiej stronie :classic_cool: