Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawa jego intencji

Czy on jest zazdrosny o mnie, czy tylko mi się wydaje???? Pomózcie obiektywnie

Polecane posty

A wiec tak, pisałam sobie dzisiaj z nim smsy, takie normalne, zapytał co robie, napisałam,ze jadę sobie ze znajomymi a on: to sobie jedz, potem napisał,ze jest umówiony. Nie wiem jak to odbierać, jesteśmy kumplami, wcześniej były jakieś buziaki. Bardzo mi się podoba, chciałabym,zeby coś z tego bylo. Sam do mnie pisze, nazywa mnie pieszczotliwie, pyta zawsze co u mnie. Nie wiem co mysleć

Gość sdfsdfsdfsdfsdfs
no jasne ze jest zazdrosny:) a napisal Ci ze jest umówiony zeby Tobie zrobic na zlosc :):)

sądze ze jest zazdrosny a napisal ze jest umowiony zeby zwbudzic w tobie zazdrosc. powiedz mu co czujesz moze cos z tego bedzie...

:-) te Wasze wypowiedzi mnie ucieszyły. Powiem Wam Kochane,ze wczesniej pisał,ze ma spotkanie z jakąs. To było jakiś tydzien temu... Moze tez chciał wzbudzić zazdrosc, bo tak po prostu wypalił to.

no jasne! u mnie tez od takich rzeczy sie zaczelo. teraz jestesmy w 3 letnim zwiazku plus roczne podchody razem 4 lata milosci ;)

a może mi się tylko wydaje? już sama nie wiem, przecież normalny facet nie mówiby,ze ma randke a on tak po prostu sobie napisał.zaczepia mnie, jest miły.

To będę czekać, dopiero niedawno zauważyłam takie sygnały, wcześniej był jak kolega

a napisal ze radnka????? napisal ze umowiony. moze z kolega? moj tez robil takie zagrywki, dla wzbudzenia zazdrosci itd a pozniej sie okazywalo ze albo to calkiem co innego albo robil to specjalnie;p on chce sprawdzic czy ci zalezy. napisalm ze sie umowil zebyc zapytala z kim. zapytaj go jak bylo na spotkaniu. zobaczymy co odpisze. pewnie sie okaze ze byl z kumplami :D

Gość sdfsdfsdfsdfsdfs
ale on tak specjalnie napisal ze ma randke zeby wzbudzic zazdrosc:P tacy juz sa mezczyzni:P:P Chyba cos sie szykuje między Wami:) Powodzenia:) powiem ze mezczyni sa bardzo przewidywalni :P:P

Pamiętam kiedyś naszą rozmowe, jak mówił,zebym tylko sie w nim nie zakochała, to było po pocałunku,zebym po prostu nie robiła sobie nadziei, to było parę miesiecy temu, teraz gdy tylko jestem na gg dost, od razu on pisze, wypytuje o mnie, jest inny niz wczesniej

Gość emila23
Proszę o pomoc. Jestem studentką psychologii. Muszę przeprowadzić pilotaż do badania. JEST TO CAŁKOWICIE ANONIMOWE i zajmuje ok 5 min. więcej inf i ankieta pod adresem: http://badania.webd.pl/swps/ Z góry dziękuje

Gość turbowiec
Zazdrosć to bardzo złe uczucie

Gość ogladam tvn
e tam zazdrosc nie zaszkodzila, mnie akurat szkodzi, chlopak mi wmawia jakies romanse i randki jak wyjde gdzies z domu (nawet na zakupy)