Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaNastolatka1992.1212

Moja mama dowiedziała sie że uprawiam sex.

Polecane posty

mam prawie 19 lat, chłopaka mam od 11 miesięcy, jakiś czas temu zaczęliśmy współżycie, na moja nieszczęście dowiedziała się o tym moja mama;/ robi mi wyrzuty i mówi że się na mnie zwiodła.. nie pozawala mi teraz nigdzie się z Nim ruszać , bo twierdzi że przyjdą mi do głowy głupie rzeczy.. Przezywa mnie nawet, od najgorszych;/ próbowałam z Nią rozmawiać, tłumaczyłam, że odpowiadam za swoje czyny i wiem jakie mogą być tego konsekwencje, ale nie dociera. nie wiem jak mam rozmawiać z mama, pomocy!

Gość 0101010101
mamy juz tak maja.niestety.musisz z nia szczerze porozmawiac.powiedz ze jest ci przykro ze ci nie ufa.powiedz ze go kochasz,bo mniemam ze tak jest,i ze to byla przemyslana decyzja i zapewnij ja ze sie zabezpieczacie i zeby ci po prostu zaufala.a ty postaraj sie jej nie zawiesc.

Gość przegięcie pały ta Twoja matka
dorosła baba jesteś:O mamusia pewnie z tych niedotykalskich:O a Twój tato?

Gość przegięcie pały ta Twoja matka
nie rozumiem dlaczego dorosła kobieta miałaby tłumaczyć się ze swojego życia intymnego matce? przecież to upokarzające:O

Gość szara moria
nie wiem co ci doradzić, moja mama nie miala nic przeciwko kiedy zaczelam współżycie w wieku 16,5 lat. Przed tym wydarzeniem zrobiłam u ginekologa wszystkie badania, pokazałam je mamie. Potem dobrałam dobry środek antykoncepcyjny i powiem nawet ze mama mi go sponsoruje bo jeszcze nie zarabiam (nuvaring, 50zl)

Gość tropiciel kuamtw
agnieszka k...ka? wiemjak sie nazywasz zawiadomie policję że uprawiasz sex

matka przezywa cię od najgorszych bo zaczęłaś w wieku 19 lat kochać się ze swoim stałym facetem? Twoja mama nie jest normalna :-O

oczywiście, mówiłam że kocham, mój chłopak nawet chciał sam z Nią porozmawiać, ale mama powiedziała ze nie chce. najbardziej ją boli, że cytuje "zrobiliśmy z jej domu burdel" tata nic nie wie, bo mu nie powiedziała, obecnie jest za granicą. nie pozwala mi teraz nawet przyprowadzić go do domu, gdy ja chce wyjść sie z nim spotkać, to od razu zaczyna się kłótnia. kontroluje mnie teraz bardzo.

Gość szara moria
a spytałaś mame kiedy ona straciła dziewictwo?

Gość ddssssssssssswww
mieszkasz w powiecie podlaskim łomżańskim Twoje IP jest już namierzone

Gość emila23
Proszę o pomoc. Jestem studentką psychologii. Muszę przeprowadzić pilotaż do badania. JEST TO CAŁKOWICIE ANONIMOWE i zajmuje ok 5 min. więcej inf i ankieta pod adresem: http://badania.webd.pl/swps/ Z góry dziękuje

tropiciel kuamtw a co cie obchodzi że uprawiam sex? poza tym słaby z ciebie tropiciel, bo to nie moj email. ;] w moim domu temat sexu to temat tabu..;/ nie rozmawiałam o tym nigdy z moją mama

Gość ddssssssssssswww
nie wolno uprawiać seksu przed ślubem i już, jak sie rozstaniesz z chlopakiem bedzież żałować tego sexu i co wtedy?

nie bede żałować bo go kocham i nawet jesli się rozstaniemy to nie robiłam tego z byle kim..

Gość ddssssssssssswww
19 lat to jeszcze dizecko seks można uprawiać tak od 24 -26 lat

Gość NieLubieNiedzil
Fajną masz mamę ... :O

to jest jakiś przedział wieku w jakim można uprawiać sex, ciekawe;)

I nie mówcie, że to normalne, ze strony matki, bo normalnie to zareagowała moja mama, czyli przyjęła to jako fakt, nie było gderania, wymądrzania się etc.

rozumiem ją, bo martwi się, ale bez przesady;/

Gość dziwna33
hej, ja mam takie pytanie do autorki: w jaki sposób Twoja mama się dowiedziała ?

nie przyłapała mnie na gorącym uczynku;) znalazła Prezerwatywy..

no i teraz się mam;/ nie chce nawet ze mną rozmawiać

Gość blebleble...
jak nie chce gadać, to napisz do niej list... i powiedz jej o tym że inne nastolatki miały w domu edukacje sexualna, że jest twoją matka i powinna z Toba o takich rzeczach rozmawiać, a nie kontrolowac i krytykować. w końcu jestes dorosła, zabezpieczasz sie, masz stałego partnera...

całkiem nie głupi pomysł, chociaż w ten sposób dowie się co mam jej do powiedzenia

Gość azezam
sama jestem mama co prawda dzidziusiow ale w zyciu bym sie tak nie zachowala przeciez masz 19 lat to raczej powinna sie cieszyc ze tak dlugo z tym czekalas

ja sama nie wiem jak bym się zachowała, ale wiem że jest mi teraz strasznie przykro słuchać jak mnie nazywa, to co mówi na prawde czasami mnie boli.. twierdzi że to za wcześnie, teraz o wszystko obwinia mojego chłopaka;/ atmosfera nie do zniesienia.

Gość ;D;d;d
smutne że nie masz oparcia we własnej matce, przecież powinna z Tobą rozmawiać, bez nerwów.. na prawdę wyrazy współczucia..

Gość azezam
ale to chciala abys do kiedy byla dziewica? do slubu??? mamy 21 wiek.....jak dla mnie olej to i nie zaczynaj rozmowy przejdzie jej i sama zacznie sie odzywac jak na matke to malo powaznie sie zachowuje

nie bardzo mogę to olać, bo nie mogę się ruszyć bez jej wiedzy

jestem matką, mam córkę w twoim wieku, chłopaka ma pół roku, powiedziała że chce już zacząć. przeprowadziłam z niąrozmowę, wiem że jest odpowiedzialna, uczy sie całkiem nieźle, nie sprawia mi żadnych problemów. ciesze sie że mi o tym powiedziała i w pełni to toleruje. i nie wyobrażam sobie żeby miała uprawiać sex poza domem. a twoja mama mówi że z domu zrobiłaś burdel. nie mogę ogarnąć tego rozumem. jesteś na prawdę dorosła że stawiłaś temu czoła i nie uciekałaś od rozmowy to twoja matka raczej jest jakaś.. nie dziwie ci sie że jej o tym nie powiedziałaś, skoro teraz tak sie zachowuje.